Hvem er jeg?


Jeg heter Åslaug og bor i Buvika i Skaun kommune litt sør for Trondheim.. Jeg er pensjonIst, tidligere lærer og skoleleder i en mannsalder. (Kvinnealder?) Jeg er gift og har tre voksne barn, og tilsammen har min avdøde mann og jeg 9 barnebarn. I tillegg har vi 4 "bonusbarnebarn".

Mine to store hobbyer er å lese og å male. Og å reise for å oppleve verden utenfor våre grenser. Jeg må alltid ha en bok klar for lesing, ofte flere samtidig. Jeg er rimelig altetende innen litteratur, fra krim og spenning til sakprosa. Jeg skriver gjerne en omtale av bøkene jeg leser, og disse omtalene er min subjektive mening, da jeg ikke driver som profesjonell litteraturkritiker. Hovedgrunnen til at jeg startet å blogge var at jeg måtte ha en dagbok over hva jeg leser, rett og slett for å være oppdatert sjøl. Men så ble det så artig, at nå er det ble en viktig hobby. Men etter hvert er jeg i gang med litt nedtrapping, da det er så mye nnet å holde på med.

Jeg bruker også litt tid på å male bilder. Har hjemmeside, der du kan se noe av det jeg maler: www.aaslaugsgalleri.com
I tillegg til omtale av bøker vil jeg legge inn bilder av det jeg holder på med innen maling; påbegynte, halvferdige og ferdige bilder.


7 kommentarer:

 1. Plutselig gikk det opp for meg at jeg har kalt deg ved feil navn ever since. .. oooops!

  SvarSlett
 2. Hei Åslaug! Du har tidligere blogget om min bok "Kvinnen ved jordas kant" (en saga om Frøydis Eiriksdatter. Nå kommer jeg med en ny historisk roman - fra 1200-tallet. Hvis du har lyst til å lese den også, er det fint om du sender meg adressen din: Min epost: gunhildhaugnes@mns.com
  Kort om boka her: http://gunhildhaugnes.no/?page_id=471

  SvarSlett
 3. Beklager feil epost: gunhildhaugnes@msn.com

  SvarSlett
 4. Hei jeg har to silketrykk av Hans g. Sørensen , kan man si noe av tidspunkt og evnt verdi av silketrykk. Har du mail kan jeg sende deg bilder

  SvarSlett
 5. Hei Åslaug!

  Her kaller en krigsseiler og hans barnebarn, pionerdykkeren! Med to aktuelle bøker. Om to helt forskjellige liv med havet og Stavanger til felles. Både i spennende og interessante miljøer, ukjent for de fleste. Ekstra aktuell akkurat nå med NRKs dramaserie «Lykkeland» og med storfilmen «Krigseileren» som kommer snart.

  «Skibsføreren – om kjærlighet, lengsel etter familien og livet om bord», 283 sider, innbundet og rikt illustrert. På norsk og utgitt i Norge av Kolofon Forlag AS

  «Nordsjödykaren – roman om en yrkesresa från dröm till verklighet», 315 sider, innbundet og rikt illustrert. Finnes også som e-bok og lydbok. På svensk, utgitt i Sverige av eBokförlag Gullestad.

  Hvis dette høres interessant ut for deg og bloggen din, sender jeg deg gjerne leseeksemplarer.

  Vennlig hilsen
  Hans Claesson

  SvarSlett
 6. Hei, Åslaug
  Vi er i ferd med å gi ut en ny detektivbok for barn i alderen 9-14 år.
  Kan du sende oss mailadressen din, så kan vi sende deg litt info om boka og høre om du kan tenke deg å ta den med i bloggen din?
  Med vennlig hilsen
  Baryton Bokforlag v/Kristin

  SvarSlett
 7. Mange takk for forslag til dikt fra Trygve Skaug til vår konfirmasjon på din side

  SvarSlett