Hvem er jeg?


Jeg heter Åslaug og bor på Smøla på Nordmøre. Jeg er pensjonIst, tidligere lærer og skoleleder i en mannsalder. (Kvinnealder?) Jeg er gift og har tre voksne barn, og tilsammen har min mann og jeg 9 barnebarn. I tillegg har vi 4 "bonusbarnebarn".

Mine to store hobbyer er å lese og å male. Og å reise for å oppleve verden utenfor våre grenser. Jeg må alltid ha en bok klar for lesing, ofte flere samtidig. Jeg er rimelig altetende innen litteratur, fra krim og spenning til sakprosa. Jeg skriver gjerne en omtale av bøkene jeg leser, og disse omtalene er min subjektive mening, da jeg ikke driver som profesjonell litteraturkritiker. Hovedgrunnen til at jeg startet å blogge var at jeg måtte ha en dagbok over hva jeg leser, rett og slett for å være oppdatert sjøl. Men så ble det så artig, at nå er det blitt en viktig hobby.

Jeg bruker også litt tid på å male bilder. Har hjemmeside, der du kan se noe av det jeg maler: www.123hjemmeside.no/paletten
I tillegg til omtale av bøker vil jeg legge inn bilder av det jeg holder på med innen maling; påbegynte, halvferdige og ferdige bilder.

1 kommentar:

  1. Plutselig gikk det opp for meg at jeg har kalt deg ved feil navn ever since. .. oooops!

    SvarSlett