Hvorfor blogge?

En liten bakgrunn for at jeg blogger. Først og fremst ble bloggingen et slags register over alle bøkene jeg leser, da jeg oppdaget at jeg glemte titler og forfatternavn, og til og med lånte samme boka på biblioteket to ganger, uten at det var planlagt.

Jeg leser de bøkene jeg har lyst til å lese. Jeg er helt fri til å lese hva jeg vil, og velger da skjønnlitteratur og krim, men også noveller og dikt. Jeg har ingen kompetanse eller utdannelse innenfor litteratur eller språk, så mine omtaler er kun mine subjektive tanker om boka jeg har lest. Bloggen er en hobby, som jeg skriver fordi jeg er glad i bøker, og jeg vil gjerne avslutte en bok med å lage min egen lille oppsummering før neste bok.

Ingen forlag eller forfattere kan tvinge meg til å lese noe de har utgitt eller skrevet. Men jeg mottar gratis anmeldereksemplarer fra ulike norske forlag en gang i blant. Jeg blogger ikke om alle bøkene jeg får, og har ingen avtaler om at jeg skal blogge eller omtale dem.

Jeg tjener ingenting på å skrive denne bloggen og jeg har ingen reklame på bloggen min. Om jeg har få eller mange treff på innleggene mine, betyr i praksis ingenting, men det  hyggelig for meg som blogger å  få respons.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar