tirsdag 7. juni 2011

Hotellet på hkjørnet av bitter og søt

Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt - Jamie Ford Kari Risvik Kjell Risvik
Hotellet på hjørnet av bitter og søt
Da har jeg lest boka ferdig, og sitter igjen med et helhetsinntrykk om ei bra bok. Som tidligere nevnt lettlest, behagelig å lese med god veksling mellom Henrys barndom og hans voksne liv.  En rørende historie med noen portretter du ikke glemmer. Eksempelvis jazzmusikeren Sheldon, som var en styrke for de to ungdommene fra to ulike miljø, og Mrs Beatty som forstår og støtter Henry i hans leting etter Keiko da hun og familien blir internert og må reise langt av gårde. Og jeg liker boka fordi den er nært knyttet opp til historiske hendelser. At  Panama Hotell er et virkelig sted, med japanernes eiendeler utstilt i et terom. Happy ending? Ja, mange gode bøker ender godt, heldigvis,

1 kommentar:

  1. Så flott bloggen din har blitt! :-)

    Fikk lyst til å lese "Hotellet på hjørnet.." etter å ha lest omtalen din. Høres fin ut, ikke minst fordi det ender godt!

    Jeg venter på "All the kings men" av Robert Penn Warren som kommer i posten snart. Har du lest den? Så akkurat filmen og ble veldig nysgjerrig på boka. Men ser for meg at det blir godt å lese ei bok med lykkelig slutt etterpå.

    SvarSlett