fredag 30. november 2012

November

Det er snart desember, og jeg skulle egentlig tatt en oppsummering av leste bøker og nye bokplaner. Men i dag har jeg allerede brukt mye tid på å gå en nydelig tur i det herlige, kalde været, og nå MÅ jeg lete etter adventslysene mine. (De er aldri der jeg tror jeg la dem i januar...). Må foreberede alt i dag, da vi skal ha en førjulstur noen dager til hytta i Oppdal, og for å besøke min gamle mor. Så nå blir det noen dagers pause her, jeg kommer godt tilbake i neste uke!

4 kommentarer:

 1. Man bør bestandig priortere en tur ut når det er slik som på bildet her- nydelig!!
  Glemte å skryte av hvor fin bloggen din har blitt! Og du som sa at du ikke var noe flink med sånne ting...?? He-he; syns du er god, jeg!

  SvarSlett
 2. Wow, for et nydelig bilde! Og tusen takk for titten hos meg på torsdag :) Juleheftet finner du nok i de fleste kiosker og dagligvareforretninger som selger juleblader. Om det selges på nett er jeg jammen ikke sikker på.... Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 3. Hei søte deg!
  Da rakk jeg endelig innom her igjen vet du. Hvor ble tiden av?
  Jeg ser at jeg ikke rekker å besøke alle like ofte som jeg burde/skulle/ønske, men jeg blogger jo mest for min egen del - det er bare fryktelig stas at jeg har verdens fineste lesere, slike som deg.

  Jeg håper din første søndag i advent har vært aldeles nydelig!
  Stor og god klem fra Frøken Fabelaktig!

  SvarSlett