søndag 16. desember 2012

Min "ventehylle" - bøker jeg skal lese - en gang.

Bøker jeg skal lese - en gang! Dette er bøker som jeg eier, og ikke har lest. Tør ikke å sette noen frist på når de skal bli lest, da det alltid dukker opp nye bøker med lånefrist eller lignende i tillegg til disse.


Jeg er ivrig besøkende på biblioteket, og finner alltid nytt å lese der. Og så lager jeg lister over bøker jeg får tips om fra andre bloggere, eller bøker jeg leser om, og leverer dette til bibliotekaren. Dermed er det mer enn nok å gripe fatt i til enhver tid! Og det elsker jeg! En dag uten en bok er et ukjent begrep for meg. Jeg får ikke lest så mye alle dager, men boka må være der og VENTE på meg! Leser mest om morgenen før jeg står opp. Våkner, ser på klokka, og gleder meg til å ta fram boka. Dette er en pensjonists privilegium!

Tar meg en tur på biblioteket i morgen, den siste før jul. (Blir lite lesing i jula, da vi reiser til Bodø på julefeiring der, og får familie på besøk når vi er hjemme igjen 3.juladag! Men det kommer mange lange dager i januar!)

10 kommentarer:

 1. Oj har du så få olästa böcker? Lyx :D

  SvarSlett
 2. Åh lykke, ingenting er som en stabel bøker på vent <3

  SvarSlett
 3. Åh, elsker å se bilder av bøker. Spesielt samlet som her. Fin, fin haug det der!

  SvarSlett
 4. Donna Maria av Samertin trenger du i alle fall ikke bruke tid på....Den er bare klisjéaktig og tåpelig. De udødelige derimot, er kjempegod lesing.....jeg er snart ferdig med den og vet ikke helt hva jeg skal begynne på etterpå. Tror jeg må Google litt og ta en tur på biblioteket eller har du noen anbefalinger?

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint med advarsel på boka, da blir den skummet en gang jeg ikke har annet å gjør. (Når?) Anbefaler gjerne flere bøker av Bjørnstad. F.eks.Til musikken. Eller Skuggen og dronninga og Syngja av Vaage. Jeg skal foressten lese mer av Andre Brink. Han er knallgod.

   Slett
 5. Dette er ikke masse i forhold til meg og sikkert flere andre bokelskere:)Men kos deg med bøkene når den tid kommer:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk flere bøker fra biblioteket i dag, så nå må ventehylla vente!

   Slett
 6. Jeg tror vi alle har en sånn hylle, jeg har i alle fall en laaang sånn hylle *smile*

  Beklager at jeg bruker evigheter mellom besøkene mine, men jeg ser at tiden ikke strekker til i julestria.

  Jeg skal hjem til mor og far julaften og har ikke tenkt å flytte ut igjen før tredje dag jul *fnis* Vi har så mange koselige og gode tradisjoner mine søsken og foreldre at jeg tviholder på de så lenge jeg kan. Regner med at nye tradisjoner kommer fort nok, så fort man skal feire sammen med mann og barn.

  Hvis jeg ikke rekker innom deg før jul, ønsker jeg deg en fortryllende og magisk jul,

  Juleklem fra
  -Maia

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha en skikkelig trivelig julehelg sammen med familien! Tradisjoner er bra! Selv drar jeg og mannen til Bodø for å feire sammen med eldste datter og to barnebarn. Og hjem tredje juledag, da vi får besøk av yngstedatter med familie, og enda flere til nyttår. Ha en god jul, Maia!

   Slett
 7. I've been trawling here for quite a time now but wanted to comment. This is quite concise, don't stop!


  Also visit my blog :: online marketing

  SvarSlett