tirsdag 22. januar 2013

Boken på vent: Et skuespill av Gaute Heivoll


Boken på ventTirsdag 22.januar.

Jeg liker Gaute Heivolls bøker godt, og nå kom jeg over et skuespill av han: "Jeg kopmmer tilbake i kveld". Leser ikke skuespill så ofte, det er krevende, syns jeg. Men denne er på bare 84 sider, så jeg vil prøve.Dette er et drama om fortielser og sorgens kraft. Skuespillet tar utgangspunkt i Heivolls roman Himmelarkivet. (Denne har jeg ikke lest).

8 kommentarer:

 1. Oi, å lese skuespill er kanskje ikke det helt enkleste. Spent på å høre hva du syntes når du har lest ferdig. Har enda tilgode å lese noe fra Heivoll,men jeg har "Før jeg brenner ned" så får jeg se når den blir lest.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er bra, så den bør du lese!

   Slett
 2. Skuespill har jeg bare lest når jeg har spillt amatørteater. Har noen av Ibsen og Bjørnebo stående i hylla, men har ikke lest dem sånn fra ende til annen. Spent på hva du synes. Liker Gaute Heivoll godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har bare lest Ibsens skuespill før, så det er på tide!

   Slett
 3. Er imponert over at du leser skuespill:) Kjøpte Før jeg brenner ned i fjor av forfatteren, blir spennende å lese den. Har ikke lest noe av forfatteren tidligere:) Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gled deg til den boka. Har ikke begynt å lese enda - men skal!

   Slett
 4. Skuespill...det er sannelig mange år siden jeg leste - blir interessant å høre hva du synes om denne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er lenge siden jeg las skuespill også. Da ble det et par av Ibsen. Har hatt lyst til å lese Jon Fosse, men det ble for stort tiltak.

   Slett