tirsdag 13. august 2013

Boken på vent. Harlan Coben: Vær hos meg

Tirsdag og nye bøker på vent. Alltid fint å titte innom å se hva andre bloggere har planlagt å lese.
Her får du flere tips!/beathesbokhylle 

Harlan Coben er en av de store amerikanske krimforfatterne, som jeg har lest flere bøker av. Denne boka kom dalende  i postkassa, da jeg hadde glemt å avbestille den i en bokklubb. Og fristelsen var stor, jeg beholdt den. (Trass i innkjøpsstopp!)

Her et lite utdrag av hva som blir sagt om boka:
"Fortidens skyggerMegan er forstadsmor med to barn, perfekt ektemann, et nusselig hus med stakittgjerde rundt og en svigermor med Alzheimer. Hun har en hemmelighet, en fortid som prostituert på den tvilsomme klubben La Créme i nærmeste by, og deler av henne savner spenningen ved akkurat det livet. Ray er den desillusjonerte fotografen som fikk livet endret på grunn av et bldig drama han aldri kan glemme. Detektiv Jack Broome kan aldri gi slipp på en gammel sak om en mann som forsvant sporløst for sytten år siden. For øvrig samme år som Megan, eller Cassie som hun da het, begynte sitt nye liv ...
Mord og kjærlighetNår en mann forsvinner på akkurat samme dato som for sytten år siden, kolliderer de tre livene til Megan, Ray og Jack, og godt bevarte hemmeligheter kommer for en dag. Saken eksploderer, og vi forstår at dette også dreier seg om den store kjærligheten du en gang ga slipp på, men aldri har glemt. Når Coben i tillegg tar oss med inn i en kynisk underverden i Atlantic City, og vi møter to av de verste psykopatene du overhodet kan tenke deg, blir dette en thriller som har ALT. Jeg har bare én ting å utsette på den: Jeg tok den 400-siders thrilleren i én jafs, og plutselig var alt over. Gi meg en ny Coben-bok så fort som mulig! Jeg bare må ha en."

Gleder meg til å lese den! Men først må jeg lese ferdig Karitas, av islandske Kristin Marja Baldursdottir.

 

11 kommentarer:

 1. "Sommerlektyren" blir lagt til side for krim hos flere kan det virke som,men så er nå høsten kommet om ikke helt for fullt ennå. Har ikke lest noe av denne forfatteren men jeg har en bok liggende , må se hvor i rekken der er for jeg liker best å lese de i rekkefølge. Kos deg med Karitas, det er en bok jeg skulle ha lest også. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Denne hørtes veldig spennende ut! Jeg har begynt å klø i fingrene etter å lese denne typen bøker i det siste. Det har sikkert noe med årstiden å gjøre. Håper du får en fin dag :)

  SvarSlett
 3. oi denne virker vanvittig bra! takk for tipset

  SvarSlett
 4. Noen ganger er det faktisk veldig bra å ha glemt å avbestille bøker:) Denne boken hørtes veldig bra og spennende ut!:) Kos deg masse med den!:)

  SvarSlett
 5. Harlan Coben kan det å skrive bra bøker, så kos deg med denne, og takk for godt boktips! :)

  SvarSlett
 6. Har lest masse bøker av ham, og gitt dem 4 og 5, men "Når noen bare forsvinner" ga jeg en 6`er, så den kan jeg i alle fall anbefale!
  Karitas er jo en skjønn bok da, gleder meg til å se hva du syntes. Er det første eller andre boken du leser?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg leser den første. Frister å fortsette etter denne. Men nå går det sakte - rydder i fotos og akvareller, limer inn i album og prøver å få orden på saker og ting her.

   Slett
 7. En forfatter jeg ikke har lest noe av enda... Spent på å få høre hva du mener.:)

  SvarSlett
 8. Høres spennende ut. Tror ikke jeg har lest noe av forfatteren

  SvarSlett
 9. Høres ut som en god bok. Har sett navnet til forfatteren flere ganger, men ikke lest bøkene selv. Leser faktisk krim selv akkurat nå. Men norsk. Takk for boktips.

  SvarSlett
 10. Akkurat denne tror jeg ikke jeg har lest. Jeg har lest mye av Harland Coben så jeg kan ta feil. Men tittelen var noe ukjent :-)
  Det er fort gjort det der, at en glemmer å avbestille bøker. Det har skjedd meg mange ganger. Heldigvis har det vært bøker jeg har hatt lyst til å lese :-)

  SvarSlett