søndag 4. august 2013

En smakebit på søndag.Noelle Harrison: BeatrceDa er jeg tilbake igjen, etter en bloggpause, mer eller mindre. Og en smakebit skal det bli, denne gangen fra en bok jeg er midt inne i. Forfatteren er irsk, og her møter vi miljø fra London og heiene i Irland. På bokens cover står dette: " Et perlekjede, et blått silkeskjerf, en rosa alpelue, en lærinnbundet notatbok og en pudderdåse i perlemor. Sporene etter søsteren Beatrice ligger alltid og lurer i bakhodet til Eithne. Det er tjue år siden hun forsvant, og ingen vet noe om hva som har hendt - helt til en fremmed ung jente ringer på døra."

Dette er en roman med sterke ingredienser, sorg og lykke, kjærlighet og hat. Gleder meg til å fortsette


Flere smakebiter får du hvis du går inn på bloggen til Mari her Og jeg må bare si - jeg er ikke lei av disse smakebitene, så Mari, hold fram som du stevner!

12 kommentarer:

 1. Har lest flere bøker fra Irland i det siste, og tar gjerne en til. Takk for fin smakebit, denne må jeg slå til på :)

  SvarSlett
 2. Spännande! Måste jag kolla upp.

  SvarSlett
 3. Takk for smakebiten, denne høres fin ut :)

  SvarSlett
 4. Takk for boktips! Denne må med på ønskelista! :)
  God søndag til deg!

  SvarSlett
 5. Herlig at du er tilbake fra pausen, gleder meg til å følge videre med her!:) Irsk forfatter, høres spennende ut. Vet ikke om jeg har lest så mye av irske forfattere, ikke bevisst ihvertfall. Høres ut som en flott bok, så den noteres ned. Takk for smakebit!:) Ha en herlig søndag!

  SvarSlett
 6. Irland? då måste jag kolla upp den mer, har en svaghet för böcker som utspelar sig där :)

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten, den här har jag inte hört talas om förut.

  SvarSlett
 8. takk for fint boktips & ha en fin-fin søndag :)

  SvarSlett
 9. Denne husker jeg at jeg hadde så lyst på når den kom ut, men så gjorde jeg ikke noe med det,så tusen takk for fin påminnelse! Ha en fin søndag videre:)

  SvarSlett
 10. Jeg har hatt en mer eller mindre lang bloggpause jeg og i sommer. Jeg hadde noen få forhåndslagrede musikk innlegg som jeg auto publiserte, men sommeren min var så full av alt annet at jeg ikke hadde tid til bloggen. Heldigvis er det lov det og :-D
  Dette hørtes ut som en fin bok så jeg skriver den ned med en gang. Jeg er så glad i både Storbritannia og Irland at jeg alltid liker å lese bøker derfra :-)
  Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 11. Irland ig England er bare herlig :) takk for smakebit :)

  SvarSlett
 12. Takk for en fin smakebit. Kunne godt tenke meg å lese denne. :) Ha en fin mandag.

  SvarSlett