tirsdag 3. september 2013

Boken på vent. Kristin Marja Baldursdottir: Kaos på lerret

Karitas. Kaos på lerret


Da jeg var ferdig med den første boka av den islandske forfatteren var jeg så fascinert at jeg måtte låne bok nummer to med det samme. I dag, på flytur fra Værnes til Bodø, tok jeg den fram, og er nå godt i gang. Får vel ikke lest så mye her, da jeg skal male bad og være litt sammen med to kjekke gutter (barnebarn på 8 og 12 år). Men den blir fin å ha på hjemturen, tenker jeg.

Boka tegner til å bli like bra som den første. Her et lite sitat fra s.24 , der Karita har fått besøk av sin første sønn, nå 21 år:
"Han hadde sånn forfinet profil, Jon, som kvinnelige kunstnere liker så godt, og han skjønte at jeg beundret ham og ble litt glad tross kaoset rundt oss. Han pratet i vei, var mer interessert i seg selv, sånn som det ofte er med folk på hans alder, og fortalte meg om skolekameratene nordpå, studiene sine og planene for framtiden".

Av en eller annen grunn har jeg problemer med bildene, så her kommer visst bilde av begge bøkene.

Vil du lese om flere bøker som er på vent, ta en titt innom hosBeathe


6 kommentarer:

 1. Blir nok koselig å være med barnebarna tenker jeg, og kjekt å male også. Karitas har jeg ikke lest ennå og det er på høy tid for den har lagt lenge å ventet. Ha en super dag:)

  SvarSlett
 2. Spennende! Herlig å ha favorittforfattere på vent :)

  SvarSlett
 3. Kjempefint tips. Har ikke lest noe av forfatteren, men det tror jeg at jeg må gjøre noe med veldig snart :)

  SvarSlett
 4. Jeg har lest Karitas, men ikke denne. Det har jeg tenkt å gjøre, noe med. En eller annen gang nedover leselisten :-) Kos deg med barnebarn!

  SvarSlett
 5. Karitas har jeg hatt lenge lyst å lese, men har liksom ikke blitt noe av. Men jeg kommer nok til å lese den en gang og da skal helt klart denne også leses hvis jeg liker den første boka:) God tur! Kos deg masse med barnebarna!:)

  SvarSlett
 6. Kos deg i Bodø med barnebarn. Jeg likte Kaos på lerret veldig godt, så for deg som maler må den bare slå an :)

  SvarSlett