tirsdag 3. desember 2013

Boken på vent.Fasadefall av Liza Marklund

Tirsdag og Beathes bøker på vent. Les om flere på bloggen hennes.



Endelig tilbake på nett! Her forsvant all kommunikasjon lørdag for snart to uker siden, da strømmen gikk i stormkastene. Da oppdaget jeg hvor avhengig jeg er blitt av dette mediet! Har "lånt" litt nett her og der, men har rett og slett følt meg litt utafor.

Men her er jeg, og med denne boka av Liza Marklund på vent. Her et sitat fra bokas cover:" En kald og fuktig maidag blir risikokapitalisten og eksriksdagsmannen Ingemar Leberg funnet torturert og bevisstløs i sin fasjonable villa utenfor Stockholm. Ektefellen Nora er sporløst forsvunnet." Dette blir en ny sak for Annika Bengtzon. Da er det bare å glede seg til en ny thriller av Liza Marklund, en forfatter jeg liker godt.


!

6 kommentarer:

 1. Enig! Eg ser fram til denne. "Mitt personlege bibliotek", mor mi, har kjøpt boka og eg reknar med at den kan lånast når det passar meg. Heldige meg :)

  SvarSlett
 2. Leste de første bøkene av Marklund men så dabbet det av for meg.. denn fikk ikke så bra kritikk i Dagbladet i går, men det trenge r jo ikke bety noe.

  SvarSlett
 3. Det er derfor det ble litt stille fra den fronten, du har vel fått malt litt da? Denne boken ønsker jeg meg og. Har lest det meste av forfatteren, og siden forlaget mente at den selger seg selv, så ble det ikke noe leseeksemplar denne gangen :)

  SvarSlett
 4. Jeg har lest alle om Annika Bengtzon, og skal lese denne også, om ikke altfor lenge håper jeg... :)

  SvarSlett
 5. Har ikke lest noe av forfatteren før, og jeg tror det blir en stund til også for det er så mye annet jeg burde ha lest før jeg kommer så langt. Godt at du er på nett igjen ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 6. Denne har jeg bestilt på biblioteket og tror jeg er nr 5 i køen, så det kan ta sin tid :-) Jeg har lest alle de andre bøkene så da må jeg få med meg denne og :-)

  SvarSlett