tirsdag 30. september 2014

Boken på vent. Så mye å velge mellom!


Beathe inviterer, som vanlig på tirsdager, til å komme med innlegg om bøker vi skal lese snart. Denne tirsdagen må jeg si pass! Klarer ikke å bestemme meg for EN bok, så her må jeg bare legge fram noen fra den lange ventelista mi. Et luksusproblem av de store! Gleder meg veldig til å lese alle disse - når jeg en gang får tid!
Kanskje noen kan gi et tips om hva jeg skal begynne med?7 kommentarer:

 1. Ja, her har du litt av hvert. Noen har jeg lest, andre venter også her.. Innsirkling tre er jeg straks ferdig med..fy katta for ei bok.:) Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 2. Ser ut til at du har mye bra på vent. Av disse har jeg bare lest Sue Monk kidd sin bok, og den likte jeg. Ser flere her jeg kunne tenke meg å lese

  SvarSlett
 3. Oy, det var litt av en bunke. Skal jeg hjelpe deg å velge må jeg velge en jeg har lest og den eneste 6`eren min denne måneden: Jeg sluttet å telle dager. Jeg er helt sikker på at du vil like den boken. Ønsker deg en super tirsdag!

  SvarSlett
 4. Her var det mange fine bøker på vent, skjønner godt at du ikke klarer å velge,jeg kan anbefale deg "Jeg sluttet å telle dager" og "Olivensteinen" som er de to jeg har lest av disse. Kos deg med lesingen uansett hvilken bok som blir den neste. Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 5. Oj, så mycket spännande du har framför dig! Hade jag varit som du hade jag kastat mig över Jeg sluttet å telle dager. Den verkar så bra! :-)

  SvarSlett
 6. Her var det mye fint å kunne velge i :-) Jeg hadde nok gått for Olivenjenta eller Bursdagsgaven om det var meg :-) Men nå er det sånn at jeg har begge de to her hjemme, pluss en masse norsk jeg skulle lest. Så det norske kommer nok først. Det kan bety at jeg har noen gode bøker å glede meg til i juleferien :-) Ønsker deg en fin dag, Åslaug!

  SvarSlett
 7. Eit luksusproblem som eg kjenner att, dette..!

  Det er berre 'Alfabethuset' eg har lest av desse, og den kan anbefalast.
  Eg veit også at eg kjem til å lesa 'Rovdyret' og 'Innsirkling 3' i ganske nær framtid, og har også lyst til å lesa 'Jeg sluttet å telle dager' - ein gong.

  SvarSlett