mandag 29. september 2014

Utstilling "De fem søstrene Rise"

Fra 3. - 19. oktober vil kunstforeningen i Oppdal arrangere kunstutstillingen De fem søstrene Rise.. Jeg er en av de fem søstrene. Jeg har fire søstre, så det er artig at vi alle fem kunne stille opp! Tre av oss stiller ut bilder i ulike teknikker, en av oss stiller ut foto og den siste stiller ut skulpturer. Selvfølgelig gleder vi oss til dette.(Og gruer litt, noe som alltid hører med når en skal eksponere seg sjøl og vise hva som bor inni en. For det er ofte indre opplevelser og tanker som kommer fram når vi maler.) Jeg holder på å gjøre ferdig det siste finpussen på noen bilder før jeg skal pakke dem ned for transport til Oppdal.

Er det noen som har anledning, er dere hjertelig velkommen til utstillinga! 

5 kommentarer:

 1. Så utrolig gøy, Åslaug. Det må jeg virkelig si at er en kreativ familie, så fint at dere alle kan knyttes litt ekstra sammen ved en felles lidenskap, det må være flott. Ønsker dere en flott utstilingsperiode :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Mari! Ja, det er fint å ha en hobby sammen. Vi gleder oss.

   Slett
 2. Så flott! Så fint å kunne gjøre noe sånn sammen med søstrene sine! Jeg skulle ønske jeg var litt nærmere så jeg kunne besøkt utstillingen deres. Men jeg kan hvert fall ønske dere lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Astrid Terese. Vi er veldig spent på hvordan den blir tatt imot.

   Slett
 3. Så flott Åslaug! God Jul til deg.

  SvarSlett