søndag 31. mai 2015

Oppsummering mai

Tid for oppsummering. Dette har vært en måned med mange ulike opplevelser. Jeg har vært i Berlin, på hytta og innimellom har jeg vært litt barnepasser. Og sannelig har jeg rukket å gjøre en del hagearbeid hjemme også. Og i pinsehelga hadde vi besøk av to kjekke gutter fra Trondheim, men mammaen deres hadde en frihelg i Bergen. Været har vært ganske pent, men svært kaldt for årstiden. Nå gleder jeg meg til en varm juni! Lesing og blogging føler jeg er blitt en "bi-sak" denne måneden, men noen bøker har jeg fått med. Dette på grunn av at jeg har lånt bøker via eBokBib, noe jeg syns er svært greit.

Norske bøker:
Kringen & Kolden: Død manns kiste (Krim fra Ottadalen)
Aasne Linnestå: Mamma er et annet sted (Gripende ungdomsbok)
Stein Arne Nistad: Seks dager i april (Kjempebra!)
Ragnhild Kolden: Fredens frosne hjarte (Også en bok etter min smak).

Utenlandske bøker:
Viveca Sten: I natt er du død
Rowan Coleman; Livet på nytt
Kathrine Webb: Italienske netter
Nini Schulman: Svar hvis du hører meg
Lucy Clark: Den du ikke var


 
Og snart er det sommer! Tror jeg!
 

4 kommentarer:

 1. Du har da fått lest en del, tross alt..Jeg har ikke lest noen av disse, men har lest annet av Linnestå og Kolden og Kroken. Ha en fin uke, og tvi tvi for varmere juni!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sto opp tidlig med smårollingene - til nesten klar himmel og sol. Men nå regner det igjen! Mister snart håpet på sommerværet!

   Slett
 2. Heldige du som har hatt vær til hagearbeid :) Jeg har lest Livet på nytt og Italienske netter, to bøker som var kjekk å lese, men som ikke setter så varig avtrykk :)

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som du har gjort en hel haug ting i mai :-) Og lese har du også fått til. Det høres fantastisk ut å dra til Berlin, det har jeg lyst til :-)

  SvarSlett