fredag 1. juni 2012

Kort rapport fra hverdagen,

I går kveld var bokvenninnene mine på besøk, og vi diskuterte Elven av Bjørnstad. Og som vanlig var vi innom mange forfattere og bøker før vi bestemt oss for neste bok vi leser sammen. Valget falt på Stig Sæterbakken, da de fleste av oss ikke har lest noe av han. Dette blir da sommerens bok før vi starter opp igjen på høsten.
Jeg har prøvd meg på Minnesotatrilogien av Vidar Sundstøl, men har gitt opp, noe som er svært sjelden at jeg gjør. Det ble for mye villmark og jakt for meg. Men kanskje jeg rett og slett ikke er i det rette modus for slike bøker akkurat nå?  Det er noe med sommer og uteaktiviteter som får meg til heller lese lettere litteratur nå framover. (Sjøl om temperaturen ikke viser sommer i dag!)


Jeg har foressten meldt meg på i Bokbloggturneen, der vi skal lese barne- og ungdomsbøker. Høres spennede ut.

3 kommentarer:

  1. Fint bilde:) Høres koselig ut med en lesesirkel, men skjønner utelivet lokker på denne tiden av året:) Så bra du har meldt deg opp på Bokbloggerturneen, det er veldig morsomt å være med på:)Ønsker deg en koselig helg!:)

    SvarSlett
  2. Bokbloggturneen høyrdes spennande ut! No vart eg minna på at eg har planlagt å lese Minnesota-trilogien etter at eg hadde eit privat lite Amerika-utvandringsleseprosjekt i vinter. Eg likar jo villmark og jakt, så eg vart ikkje avskrekka for det men eg kan godt sjå for meg at det er meir vinterlitteratur enn sommerlektyre. :-)

    SvarSlett
  3. Akvarellen er forresten kjempefin! Junifargene i Bodø: himmelblå, solgul og ein bitteliten dæsj grønt..

    SvarSlett