torsdag 7. juni 2012

Slaughter, Karin: Den nådeløseSara Linton arbeider som lege ved et stort sykehus. Hun arbeider hardt og tar seg av pasientene på beste måte for å finne styrke til gå videre i livet etter at hun mistet mannen i en tragisk ulykke.
Hun møter etterforskeren Will Trent og hans kollega Faith Mitchell i forbindelse med at en kvinne blir brakt inn med store livstruende skader etter en bilkollisjon, men det viser seg at hun er grusomt torturert før ulykken.  Will er dyslektiker og har en tøff oppvekst bak seg, Faith har nylig oppdaget at hun er gravid, og har fått diabetes.

Det blir en krevende etterforskning, der de tre plutselig er midt oppe i jakten på en brutal og nådelsø seriemorder.
Her finner vi nervepirrende spenning, utrolig ondskap, sadisme og terror. Her er det spiseforstyrrelser og religiøs fanatisme. Karin Slaughter har alle ingrediensene for å få til en hyperspennende kriminalroman. Hun er også god til å beskrive sine karakterer, og du blir godt kjent med deres innerste tanker og følelser, svakheter og styrke. Hun er kanskje en av de beste innefor sjangeren. Jeg har tidligere lest "Snikende frykt" og "Blendet",  og hun mestrer alltid å ta pusten fra deg fra første side. Vil du ha en krimbok som denne, må du ha tid til å lese hele boka med det samme, for du klarer ikke å legge den fra deg!  Lykke til!
.


 
1 kommentar: