lørdag 8. september 2012

Natasha Salomons: Fortellingen i fiolinen


Denne uka er det blitt lite lesing. Har fartet litt rundt og besøkt barn og barnebarn. Da blir det naturlige nok mindre tid til å lese. Jeg leser mest om morgenen, det er så fint å våkne tidlig og glede seg til  å åpne boka. Så ligger jeg minst en time og leser før jeg bruker god tid på badet. Imens lager min mann ofte frokost til oss, så dette er rene luksusen. Men når vi er på besøk klarer jeg ikke å lese "på senga", for når jeg hører barnebarna våkner fristes jeg til å stå opp og være sammen med dem før de må i barnehage eller skole.Jeg ble likevel ferdig med "Ildmannen" av Torkild Damhaug, som utrolig velskrevet og spennende bok.Nå leser jeg "Fortellingen i fiolinen"Her er en liten lørdagssmakebit fra den, side 111. Gleder meg til å lese videre!:

"Den søndagen står fullstendig klart for meg - det var en av disse perfekte junimorgenene som gjør deg overbevist om at Edens hage var en sommerdag i Syd -England. Kirkeklokkene og klirringen fra sauebjellene på marken ved gravplassen hørtes i hele dalsiden. På den klare himmelen suste svalene, en svart katt satt på en steinmur og fulgte med glupske øyne noen gule andunger som plasket i dammen. Jeg trakk pusten dypt og fylte lungene med sommer."3 kommentarer:

 1. Hørtes koselig ut med servert frokost:) Hører også ut som du koser deg med både barn og barnebarn istede for å lese. Ikke verst det da:) Ønsker deg en god helg og kos deg videre!

  SvarSlett
 2. Å, denne står på leselisten min... Jeg har reservert den på biblioteket, men jeg var ikke alene om den tanken gitt, så det tar nok ennå litt tid før den kommer i hus. Men gleder meg!
  Ha en fortsatt fin helg! :)

  SvarSlett
 3. Høres veldig koselig ut å bli servert frokost på sengen:-) Fortellingen i fiolinen likte jeg veldig godt.

  SvarSlett