tirsdag 23. oktober 2012

Boken på vent : Mot nordavinden

Beathe (www.beathesbokhylle.blogspot.com)inviterer til å bli med på Boken på vent.

Vankelig å nevne boken på vent, da det er bøkene på vent. Men jeg tror jeg velger "Mot nordavinden" av Daniel Glattauer. Den har stått i ventehylla mi sammen med en haug andre bra bøker en tid. Det blir slik at de bøkene jeg kjøper blir satt dit, så leser jeg de jeg låner på biblioteket først.


Dette er en kjærlighetsdialog, da den handler om en e-postkorrespondanse mellom to mennsker som blir kjent tilfeldig ved at en e-post blir feilsendt. Høres ut til å være et godt "plott", så jeg gleder meg til å lese den. Boka består av mailene som sendes.Her er en av dem, vilkårlig valgt:
:
Det var søtt sagt av deg! Jeg er ikke det minste urolig for møtet vårt. Du kommer uansett ikke til å finne ut hvem jeg er. Og jeg har en så klar forestilling om deg, at den bare vil kunne bekreftes. Hvis bildet mitt av deg likevel skulle være feil (mot all formodning) kan jeg ikke identifisere deg uansett.Da kan jeg opprettholde fantasibildet. Klem tilbake. Leo

11 kommentarer:

 1. Denne boken må jeg ha sett et sted for forsiden var så kjent. Jeg har ikke lest den, men fra det du skriver er det virkelig en bok jeg kunne tenkt å lese. Takk for tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg har lest et blogginnlegg om den en gang, men har ikke funnet noe. Gleder meg til boka, men må lese ferdig den jeg holder på med først!

   Slett
 2. Åh,denne har jeg på ønskelisen min og der har den stått en stund. På tide å få kjøpt den etter hvert. Historien virker jo grei og noe jeg absolutt kunne tenkt meg å lese. Takk for påm

  SvarSlett
  Svar
  1. Begynner lesinga når Skyggerom er ferdig i løpet av dagen.

   Slett
 3. Høres ut som en fin bok, så noterer den ned

  SvarSlett
 4. Høres spennende ut!:) Elsker forsiden på boken, tror det har noe med at jeg er så glad i blomstermønster:) Blir spennende å høre mer om boken:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal begynne å lese i kveld. Nettopp ferdig med Skyggerom, som jeg skal legge på bloggen-

   Slett
 5. Det er en fin forside, men boken har jeg hørt lite om, faktisk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Alltid fint med trivelige forsider, og forsider som sier noe om boka.

   Slett