tirsdag 16. oktober 2012

En herlig dag - med ny bok

Sitter inne i stua til min datter, der jeg har overnattet i natt. Var en tur på Værnes i går kveld og "leverte" 11 åringen (barnebarn) som har vært på høstfeie hos bestemor og bestefar. Skal videre hjem med hurtigbåt i ettermiddag. Det er en herlig høstdag, med trær og åkre i alle høstens farger, knallblå fjord og nærmest turkis himmel uten en sky. En vakker dag å reise på. Og bok har jeg skaffet meg. Måtte innom kiosken på Værnes å kjøpe reiselektyre. Valget falt på "Over hundre fjell" av Reyna Grande. Kjenner ikke noe til denne boka fra før. Men den var passe tykk, ca 230 sider. (Båtturen tar 3 1/2 time).
Håper alle andre bokbloggere også får en fin høstdag!

5 kommentarer:

 1. Nydelige høstbilder! Og leselektyre smaker liksom ekstra godt ;) Kanskje kommer det en bokomtale? Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. På båtturen møtte jeg et par venninner. Det betyr mye prating - minimalt med lesing! Men gleder meg til å komme i gang med boka. Kanskje jeg blogger om den. Ha en fin tirsdag i fortsatt herlig vær!

   Slett
 2. Nydelige høstbilder.... Boken du kjøpte kjenner ikke jeg til, men håper den er fin. Jeg leser for tiden en novellesamling fra Pakistan og den er kjempegod. Jeg elsker historier fra andre kulturer. Det går litt tregt med lesingen for tiden. Det blir så mye annet som også skal gjøres.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det samme her - det er så mye å holde på med at å lese bare blir i senga, om morgenen. Men da setter jeg av en time eller to før jeg står opp. Det er deilig å være pensjonist!

   Slett
 3. Veldig herlige og flotte høstbilder:) Boken du nevner her har jeg men ikke lest enda, gleder meg til å ta fatt på den etterhvert. Pakken ble sendt i dag, beklager at det ble litt sent men nå er den i hvertfall på vei.
  Ha en fin helg:-)

  SvarSlett