søndag 18. november 2012

Minijubileum - minigiveaway

Jeg har akkurat passert 6000 seere på bloggen min. Det må feires! Det hele startet med en enkel dagbok rett og slett for å holde greie på hva jeg leser. Husker aldri tittel eller forfattere, særlig da jeg ofte leser flere bøker samtidig. Og når bibliotekaren minte meg på at "denne boka har du lest før", måtte jeg begynne å notere ned. Litt flaut, men sånn er det bare. Og plutselig var dagboka blitt til en blogg. Jeg har hatt stor glede av å være blogger. Oppdager nye og interessante blogger rett som det er, og har fått mange på lista over blogger jeg leser fast. Og via bloggene har jeg fått utrolig mange gode tips om bøker jeg ønsker å lese. Jeg leser i hovedsak bokblogger, men har også noen flotte kunstnere som "bloggvenner".

Har etter hvert oppdaget at de fleste bokbloggerne nok er mye yngre enn meg, men det fine er at her betyr det lite. Her er det den felles litteraturinteressen som dominerer. Føler faktisk at det er godt å ha dere her. Gleder meg til å titte innom så ofte jeg har mulighet.Så, av pur bloggerglede, har jeg lyst til å gi bort  tre miniakvareller til tre av dere som har lyst til å legge inn en hilsen på bloggen min.

Du kan oppnå tre "lodd" på denne måten:

1 lodd for å kommentere hos meg
1 lodd for å legge et innlegg på din blogg eller på FB om denne giveawayen og linke tilbake hit.
1 lodd for å være eller bli følger av bloggen min.

Trekker ut tre vinnere fredag 30..november.

8 kommentarer:

 1. Hei! Så koselig giveaway da.:) Jeg setter veldig pris påbloggen din, og leser den ofte..) Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke tenkt over hvor mange - eller få følgere jeg har hatt før nå!

   Slett
 2. Du vet jo fra før at jeg liker bildene dine :o)
  Så jeg linker og kommenterer og følger og krysser fingre for at jeg kanskje har vinnerlykka på mi side!
  Oppdaget forresten at dere leser Hula Lou- dyktig forfatter! Leste boka tidligere i høst og likte den særdeles godt! Kos deg!

  Forresten; hvis du vil at flere skal legge seg til som følgere, er det sikkert lurt å flytte den "følger-knappen" (eller hva man skal kalle det?) litt lenger opp på bloggen så den vises bedre. Jeg har den langt ned på bloggen sjøl, men det var noen som tipsa meg om at det var smart å flytte den...

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Jeg strever med å finne et annet image på bloggen, men datakunnskapene er for svake. Så¨de nye, gode ideene er fortsatt kun i hodet!

  SvarSlett
 4. Det var virkelig en hyggelig giveaway!

  Jeg har lagt meg til som følger av bloggen og delt innlegget på facebook.

  SvarSlett
 5. Jeg må bare si at du er veldig flink til å male og jeg har ikke vært flink å si det, men du er veldig flink altså. Jeg trodde jeg var følger her, men det var jeg ikke? La meg til igjen og har delt dette innlegget på facebook, det skulle bli 3 lodd på meg det.En veldig hyggelig giveaway:-)

  SvarSlett