fredag 7. desember 2012

Hva skal jeg lese i desember?

Det blir ikke enkelt å velge i ventehylla mi - det står så mange bøker og hyler etter lesing! Og tida flyr og dagene blir for korte. Men disse bøkene skal jeg kanskje prioitere å lese før og i jula:
* Jeg leser akkurat nå Lars Amund Vaage: "Skuggen og dronninga". Denne valgte jeg å lese før den nye boka , "Syngja", som han har fått Brageprisen for.
* Ann Brashares: Søstre i gode og onde dager. Denne haster, da jeg skal skrive om den på Bokbloggturneen i neste uke. Dette er en ungdomsbok, i en serie der dette visstnok er femte bok. Jeg har ikke lest de andre:Jenter i jeans.
* Lars Amund Vaage: "Syngja" er neste bok. Her skriver han  en dypt personlig roman om å leve med  en autistisk datter. Dette er et tema jeg er svært opptatt av.da jeg selv har et barnebarn som er autist.
* Susan Henderson: "Det blå rommet". Denne har jeg lånt på biblioteket, så den må leses i desember.
Denne romanen handler om syvårige Tillie som leter etter sin mor, som sluttet å være glad. Er spent på denne.
* Rebecca Rasmussen:"Svanesøstrene" er også en bok fra biblioteket. Har lest om den på en bokblogg og den ble derfor notert. Den handler om to ugifte kvinner som vier sitt liv til å være reddende engler for fugler og mennesker.

Og skulle jeg rekke å lese flere, står denne for tur:
Mikael Bergestrand: "Dehlis vakreste hender". Dette er en roman om et møte mellom en kvinne og en mann fra to vidt forskjellige verdener og kulturer.

Men jeg har visst allerede lagt lista høyt, så tiden får vise! Når jeg skal feire jul sammen med barnebarn blir det ikke mye tid til lesing!

4 kommentarer:

 1. Mange fine bøker her, Det blå rommet har jeg veldig lyst til å lese,og søstre i gode og onde dager er en bok jeg kunne tenkt meg å lest. Svanesøstrene var en fin bok. Blir spennende å se hva du syntes om de. Selv lå jeg listen veldig høyt denne måneden og tiden får jo vise hvordan det går,for ofte er det andre ting som må prioriteres. Ha en fin fredagskveld:-)

  SvarSlett
 2. Fine bøker du har valgt. Jeg bestilte Dehlis vakreste hender på biblioteket, men måtte returnere den før jeg gikk lest den. Må nok låne den på nytt neste år.

  SvarSlett
 3. Hjelpemeg, så mye du skal lese! Er fornøyd om jeg får lest éi novelle til bokklubben vår i Trondheim til neste uke jeg.

  Så fin bloggen din har blitt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Holder på å oppdatere litt her enda.

   Slett