onsdag 2. januar 2013

Hverdag - og nye bøker på vent.

Da er det normalsituasjon i huset, de siste nyttårsgjestene dro i dag. Mannen i huset og jeg varmer rester av pinnekjøtt og nyter de siste skvettene etter nyttårshelga, og syns det er godt med hverdag igjen.
Jeg var på posten og hentet en bokpakke i dag, 6 nye bøker bestilt på salg i en bokklubb før jul. Og så fikk jeg mail fra biblioteket om at en par bok fra lista mi var kommet dit. Det var Tom Egelands Ragnarokk. Men først må jeg lese ferdig "Elsk meg; avlogget". Den er humoristisk og koselig å lese.

Ser foressten at Jo Nesbø kommer med ny bok med Harry Hole, den heter Politi, og kommer ut i juni. Mye å glede seg til framover tror jeg.
Så nå har jeg bestemt meg for å vente med å kaste ut jula til helga. Nå skal jeg bare kose meg med bøker, og kanskje ta fram malesaker. Lenge siden sist, så det er på tide å male en akvarell eller to.

6 kommentarer:

 1. Det var verdens beste nyhet. Leste litt av den siste Dr. Proktor (de er faktisk veldig godt skrevet) og drømte om en nye Hole bok. Holder på å legge inn to lydbøker på iPhonen så nå skal jeg bli effektiv, "lese" bøker og gå på tur samtidig! Takke meg til nyttårsforsetter :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til den nye boka til Nesbø. I mellomtida skal mye annet, av ulik karakter, leses. Ha en fin dag!

   Slett
 2. Artig med nye bøker å kose seg med.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har lånt en bok av Egeland fra 1988 som jeg begynner med i dag. Passer fint når det er grisvær ute!

   Slett
 3. Herlig start på det nye året :) Jeg vant en giveaway før jul, og i dag fikk jeg mail og fikk lastet ned boken til lesebrettet mitt - gjett om det var gøy :) Stor klem fra meg til deg ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke anskaffet lesebrett enda. Ønsker meg til jul neste år, for da er det vel kommet mye bra på markedet som jeg kan velge mellom.

   Slett