lørdag 12. januar 2013

Lørdag - herlig dag og nye bøker!

Måtte en tur til byen i går, og havnet da selfølgelig på blioteket der. Hadde egentlig tenkt å kikke litt på salget, men veska ble full av bøker, så jeg hoppet over salget. Nå sitter jeg med nye spennende bøker foran meg:
2 av Neil Gaiman, en ungdfomsbok: "Kirkegaardsboken", den andre er "Stjernestøv". Begge er fantasiromaner, noe jeg ikke leser så ofte. Men gleder meg likevel.

2 av Marianne Fredriksson, "Ondskapens smil", en bok om overgrep og følgene for et barnesinn. Den andre er ikke en bok, men filmen "Simon og eiketrærne". (Boken har jeg lest for lenge siden). Fikk lyst til å lese mer av henne nå etter "Hver sin verden."
Den siste er "Kretsen" av Alexandra Beverfjord. Dette er en krim fra pressemiljø, forfatterens debutroman. Alle disse er bøker som dere bokbloggere har anbefalt de siste dagene, så takk for tips!

Men først skal jeg lese ferdig den gripende boka av Pedro Carmona-Alvbarez, som jeg holder på med; "Og været skiftet og det ble sommer og så videre."

Og så ligger "Om så det gjelder"og venter, som jeg omtalte i Boken på vent tirsdag. Nok å ta av - ikke noe problem med å fylle ventehylla, nei!

Her er det helt fantastisk vær, så jeg må gå en tur først av alt! Og så blir det nok litt skiskyting og skøyter innimellom. Ha en fin lørdag!

4 kommentarer:

 1. Gled deg til filmen, det var bra, selv rett etter jeg hadde lest boken. God lørdag!

  SvarSlett
 2. Så mye å glede seg til!!
  Jeg belager meg på lesedag i mårra, for meteorologene spår temp ned mot femogtjue minus! Det synes til og med hundene er litt for kaldt ;o)
  Nyt resten av helga!

  SvarSlett
 3. Jeg var også på bibloteket forleden og kom ut med en haug bøker..skrev om det på bloggen. Kos deg..:)

  SvarSlett
 4. Stjernestøv har jeg hatt lyst til å lese såååå lenge. Har sett filmen, og den likte jeg.

  SvarSlett