tirsdag 5. februar 2013

Boken på vent. Roar Sørensen: Magellans kors

 
 
 


Om ti minutter er jeg på vei til Kristiansund og  har ikke tid til å delta, egentlig, men da jeg leste innlegget til Tine  http://tinesundal.blogspot.no/  var det omtrent som om jeg sjøl skulle skrevet det. Særlig om det  å ikke sette opp en fast leseliste og antall bøker. Jeg finner hver uke tips om nye bøker fra dere bloggere!
Så jeg henger meg rett og slett på Tine og velger Roar Sørensens Magellans kors, da den har jeg tenkt å låne på biblioteket i dag.

10 kommentarer:

 1. Denne har jeg kjøpt som ebok og skal lese den når jeg er ferdig med dokumentaren "Nord-korea, ni år på flukt fra et helvete", er spent på denne. Ha en fin tur til Kristiansund:-)

  SvarSlett
 2. Kjekt at du henger deg på, ha en fortryllende dag i vakre Kristiansund. Har noen deilige sommerminner derfra, med kjøp av reker rett fra fiskebåten, sol og varme :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja da er boka lånt! Fant den på biblioteket i Kristiansund i går.

   Slett
 3. Hmmmm ... Hadde vi enda hatt noe så forhistorisk som telefonkataloger i dag så tror jeg at jeg ville tittelert meg som : Geir Tangen, bokblogginspirator ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,er det ikke fint at vi kan få nye tips om bøker hver dag? Og Roar Sørensen var et nytt bekjenskap for meg da jeg las om han på bloggen din!

   Slett
 4. To anbefalingar av same bok på same dag. Det betyr at det blir eit snarleg besøk på biblioteket. Takk takk.

  SvarSlett
 5. Hm, her ser det jo ut som om en må på biblioteket og låne bok! Om ikke annet så har jeg skrevet den ned. Jeg skal ut å reise i dag - nå tror jeg at jeg har sagt det mange nok ganger - og skal bare ha med meg Kindelen denne gangen. Det blir et spennende prosjekt, men et bra et håper jeg :-)
  Jeg har lastet ned fantasy og krim og håper det blir en god kombinasjon.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. kos deg med bytur og bok :)
  det er vel ingen tvil om at boka frister ...

  ha en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 7. Da får jeg vel kopiere kommentare jeg ga til Tine også.;) Nei da--- Jeg har lenge tenkt å lese denne boka, for Roar har snakket så mye om den på bloggene sine , så det blir vel..Spent på hva dere synes.

  God tur.:)

  SvarSlett