onsdag 6. mars 2013

Hurra! Flere bokhyller - mer plass

Før jeg dro til Tyrkia/Bodø/Buvika, fikk jeg god hjelp fra søster og svoger til å få laget flere bokhyller. Over TVen hang to store akvareller, som jeg nå ikke vet hvor jeg skal henge(!) Der ble det nå bokhyller. Kjøpte Billyhyller på Ikea, delte de opp og tilpasset de til bredden på TV-benken. Så i dag har jeg brukt mye tid på å sette inn bøker - i alfabetisk rekkefølge . Det vil si ikke alle, da serier og en del fagbøker, matbøker og  reisebøker er plassert i egne hyller. Og fremdeles er bokhyllene i arbeidsrommet/malerommet sprengfylte med bøker om kunst og diktsamlinger. (Neste gang må jeg visst utvide opp til taket!)

 
 


 

9 kommentarer:

 1. Så fint du har det. Og så masse bøker da. Jeg har selvpålagt forbud mot fler hyller, så på lørdag skal det lukes i hyllene, og 1 stk. banankasse med godbiter skal leveres til Fretex. Må jo dele litt på godene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har selvpålagt forbud mot å kjøpe flere bøker. Låner på biblioteket mest. (Men det hender at jeg glemmer meg da!)

   Slett
 2. Oi, det såg kjekt ut! Vi har bøkene i bokhyller i kjellaren, og har ikkje plass til så mange fleire. Samtidig har vi ikkje lyst å kvitte oss med nokon (hadde ein gjennomgong for ei tid sidan, og då klarte vi å plukke ut fem bøker. To av dei har kome tilbake i hyllene seinare...) Så det er strenge kjøperestriksjonar hos oss også...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg klarer ikke å kvitte meg med bøker. Men sist år tok jeg meg sammen og kastet en hel del gamle fagbøker og skolebøker, de blir aldri åpnet mer likevel. Jeg har problemer med å gå forbi brukte bøker på loppemarked også, men må ta meg skikkeliug i nakken og si NEI.

   Slett
 3. Så fint det vart!

  SvarSlett
 4. Dette var veldig fint! Jeg måtte stjele litt av stuen min for å lage et soverom til datteren for et par år siden så forløpig har jeg ikke plass å ha bokhyller på stuen(eller noen annen plass) så jeg får vente til de blir store og flytter ut. Må være helt utrolig kjekt å ha det slik som dette:-)

  SvarSlett
 5. Utrolg fint med sånne store bokvegger!
  Vi har sannsynligvis verdens minste bokhylle, så nå har jeg tenkt å få slått opp noen ekstra planker på setra... Man bør selvfølgelig kunne unne seg et lite fjellbibliotek, syns du ikke??

  SvarSlett
  Svar
  1. Bibliotek på sætra? Ja, hvorfor ikke? Men på sætra jeg minnes fra min oppvekst, der jeg var sæterbudeievikar mang en sommer,ble det helst lest ukeblad og romantikk!

   Slett
 6. Så fint det ble med stuen full av bøker! Jeg har ytret ønske om flere bokhyller, og min far som er veldig flink til slikt sa han skulle lage til meg :)

  SvarSlett