tirsdag 9. april 2013

Boken på vent. Gillian Flynn: Åpne sår


I går tok jeg turen til Bodø, for å være hos to kjekke gutter på 7 og 11 år et par dager mens mamman er på jobbmøte i Oslo. Når vi først er her skal vi bli i to hele uker, så kanskje vi opplever våren her? Akkurat nå er iallefall alt hvitt ute. 20 cm nysnø i natt.


Men over til Beathes invitasjon om å fortelle hva vi har på vent. Se her. Boka jeg skal lese nå fant jeg på tur nordover, da jeg var innom bokhandelen på Værnes. Klarte ikke å gå forbi Gillian Flynn: " Åpne sår". Må innrømme at jeg drar på tre bøker hjemmefra, men nå tror jeg denne frister til lesing først. Vet at det er mange bloggere som har lest denne.Åpne sår av Gillian Flynn (Heftet)

Velger å ta en liten titt på baksida av boka:
" Camilla Preaker har bosatt seg i Chicago etter et lengre opphold på en psykiatrisk klinikk. Hun arbeider som journalist i en annenrangs avis mens hun forøsker å legge barndommen i Wind Gap bak seg. Men så blir to unge jenter funnet drept i hjembyen hennes, og Camilla sendes tilbake for å dekke tragedien."

"Åpne sår" skal være en psykologsik thriller, og forfatteren fikk en Edgar-nominasjon og to Dagger-priser for den da den kom ut i 2012. Dette er den første boka Flynn skrev. Den siste, foreløbig, er "Flink pike", en bok jeg falt for. Så nå gleder jeg meg til å lese denne!

13 kommentarer:

 1. Og glede deg kan du. Denne likte jeg veldig godt :) Ha en strålende dag, jeg tar kamera med på bytur i dag, og skal jakte på vårtegn :)

  SvarSlett
 2. Denne havnet vel på en 4`er his meg uten at det trenger å si deg noe men jeg tror jeg har vært litt vel streng når jeg satte karakteren. Flink Pike likte jeg veldig godt og "mørke rom" skal jeg snart få lest. Ha en strålende dag og kos deg hos barnebarna:-)

  SvarSlett
 3. Ser ut som at du har en ordentlig godbit på vent!! Her i Brønnøysund er våren også på vent, og det er ikke noe gøy..men vi står han vel av ;) Kos deg i Bodøby :)

  SvarSlett
 4. Dette var den første Gillian Flynn boken jeg leste. Den var fin, men jeg synes nok hun ble bedre i Mørke dager. Jeg skal igang med Flink Pike. (Jeg leste dem i rekkefølge - selv om det er helt unødvendig)

  SvarSlett
  Svar
  1. Krim med faste etterforskere er nok ofte greit å lese etter hverandre i rett rekkefølge, men heller ikke der nødvendig, syns jeg.

   Slett
 5. Jeg så også at denne har kommet i pocket. Selv likte jeg Mørke rom bedre. denne kom som nr 2 og Flink pike som nr 3. Smak og behag du vet.. Gle/gru deg. Den er fæl, men god.

  SvarSlett
 6. har lest flink pike, leser mørke rom nå, og skal definitivt lese denne også :D

  SvarSlett
 7. Har notert meg forfatterens navn tidligere. Skal ta en nærmere titt på denne boken også

  SvarSlett
 8. Ikke lest noen av dem. Men det hadde vært greit å lese dem før de blir filmatisert.

  SvarSlett
 9. Gillian Flynn står på ønskelista mi, men etter å ha lest flere omtaler den siste tiden, begynner jeg å pingle ut - mulig det blir for nifst for meg ... Selv om jeg tror det er veldig gode bøker!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 10. Gillian Flynn har jeg veldig lyst til å lese :)

  SvarSlett
 11. Dette er openbart ei populær dame for tida. Burde kanskje prioritere ei bok av henne og då hadde det sikkert vore greit å starte med denne. Ha ein fin kveld og lag ein fin onsdag :-)

  SvarSlett
 12. Jeg sier som så ofte før: så mange fristelser, og altfor lite tid...
  Kos deg i Bodø- med nysnø og håp om vår ;o)

  SvarSlett