søndag 19. mai 2013

En smakebit 1.pinsedag

 Se flere smakebiter her: Maris blogg


I dag har jeg helt glemt at det er smakebittid. Har stått opp grytidlig sammen med barnebarnet på snart 3 år, som er en morgenfugl, og leker nå med bokstaver og bøker. Snart skal vi ut i sommervarmen og gå oss en tur. Men først må jeg ta meg en kort pause med å legge inn en liten smakebit av den boka jeg akkurat har begynt på,


Det er Blacklands av Belinda Bauer. Dette er en debutbok, en spesiell krim, der en 12-åring, Steven, graver etter lik. Han prøver å finne levningene etter en onkel som forsvant for 19 år siden. Bestemoren sørger enda over han, og målet med letingen er at Steven håper at  hun og resten av familien skal få fred og bli en harmonisk familie.
Her et lite sitat:
Nå følte Styven seg dårlig igjen, selv om han ikke kastet opp denne gangen. Han følte seg syk og sliten, som om verken ventetid eller skuffelser i livet hans noen sinne kom til å ta slutt .Han var en idiot som hadde trodd noe annet. Dette kjevebenet hadde tilhørt en sau.

16 kommentarer:

 1. Denne boken likte jeg godt:) Ha en fin dag og nyt finværet!

  SvarSlett
 2. Dette er en krimroman jeg har veldig lyst til å lese. Jeg ser smakebiten din er på plass, tenkte jeg skulle legge den inn for deg, men da var den der. Fikk du det til allikevel?

  Nyt sommerdagen med barnebarnet :)

  SvarSlett
 3. Denna läste jag i höstas. Du har bra läsning framför dig :)

  SvarSlett
 4. Jeg leste denne og Mørke dager i fjor. Og likte begge to virkelig godt, men denne var likevel den mest spesielle. En ny måte å skrive krimroman på :-)

  SvarSlett
 5. Ja, det er ikke snakk om å sove lenge for barn i den alderen! Boken du leser har jeg hørt om, ser frem til omtalen :)

  SvarSlett
 6. Jag har läst den men den var inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Jag är mer för den klassiska deckarhistorien (:

  SvarSlett
 7. Bauer har jeg kikket på lenge, men holder igjen siden jeg har så mye annet jeg bør lese ferdig først- Men hun står absolutt på min liste. Takk for smakebiten.:)

  SvarSlett
 8. Den här boken tycker jag verkar väldigt spännande :) Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 9. Blacklands likte jeg veldig godt, så jeg håper du koser deg med boken. I morgen er det 25 år siden jeg ble mor for første gang, og jeg hadde håpet på barnebarn snart, men det ser ut som det drøyer. Kos deg med den lille :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Min eldste datter var 30 da hun fikk sin første, sønnen 39, og den yngste var 31, så de er ikke så raske nå for tida. Men barnebarn er det blitt!

   Slett
 10. Den här tyckte jag mycket om. Hoppas du gör det också. Trevlig söndag:-)

  SvarSlett
 11. Veldig bra bok selv om den omhandler et skrekkelig fælt tema. Har også lest Mørke dager som jeg også likte.

  SvarSlett
 12. Den anbefalte jeg til noen her om dagen bare fordi jeg hadde hørt den skulle være bra. Må jeg bare huske å lese den selv også, har den stående i bokhylla:) Gleder meg! Takk for smakebiten og kos deg masse med smårollingen:)

  SvarSlett
 13. Låter som en ruskig bok. :) Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 14. takk for fin smakebit :) har denne boken på leselisten min :)

  SvarSlett
 15. Jeg liker smakebiten du har valgt. Jeg har sett det er flere av dere bokbloggere som lesere denne, den må være bra :-) :-)

  SvarSlett