tirsdag 14. mai 2013

Så mange bøker på vent!!Akkurat nå har jeg konsentret meg om vårarbeid ute og inne, og bøker ligger der jeg la dem. Men det betyr ikke at jeg er helt lesefri, og en HAUG bøker ligger på vent. Av disse vet jeg ikke hva jeg skal lese først, men det blir denne rekkefølgen, kanskje?
 Daniel Glattauer: Evig din
Christian Jungersen: Du forsvinner
Helge Thime-Iversen: X
 Adrienne Mc Donnell: La meg ikke måtte velge
 Rosie Thomas: Sjalet fra Kashmir
 
 

Velger å ta en liten smakebit fra "Evig din", tatt fra baksida av boka:
"En lykkelig tilfeldighet bringer den flotte, velkledde og omsorgsfulle arkitekten Hannes inn i livet til Judith, som sliter med sin sørgelig dysfunksjonelle familie. Etter kort tid frir han til henne og sjarmerer hennes foreldre og venner i senk. Han er drømmemannen, raus og hjelpsom med å skaffe Judiths arbeidsløse lillebror en godt betalt jobb. Men han er sjalu og har åpenbart behov for å kontrollere henne med all sin oppmerksomhet."

Da romanen har noe Stephen King over seg, blandet med Hitchcock, blir nok ikke historien bare romantisk og bra, skjønner jeg! Spennende bok å gripe fatt i!
Jeg har lest "Mot nordavinden" og "Den syvende bølgen" av Glattauer, så jeg gleder meg til denne.

 

12 kommentarer:

 1. Det ser ut til at du har mange gode lesestunder foran deg! :-) Noen av disse bøkene har jeg og, og noen har jeg ikke hørt om. Evig din var feks ukjent for meg.
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Evig din kommer ut nå i mai. Fikk den fra Font forlag, og har lest den dette døgnet. Omtale i morgen.

   Slett
 2. Sjalet fra kashmir leste jeg forrige måned( kom på at jeg ikke har skrevet om den ennå) Du forsvinner har jeg på vent de andre kunne jeg tenke meg. Fine lessetunder foran deg her!

  SvarSlett
 3. De tre midterste har også jeg på vent.:) Ser frem til dem alle, men tror det blir Jungersen først.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til Jungersen, jeg også! Har hørt mye bra om den.

   Slett
 4. Jeg har bare lest "Sjalet fra Kashmir", og jeg plasserte den sånn passe midt på treet, men det er absolutt ei bok som har mye bra ved seg, altså!
  Ellers vant jeg "La meg ikke måtte velge", så den kom i posten i går- og det må vel kunne sies å være en bra boktittel i denne sammenhengen !?
  Jeg får si som Beathe; mange fine lesestunder foran deg med disse!

  SvarSlett
  Svar
  1. "Sjalet fra Kashmir" er så stor, så jeg avventer litt. Fikk den fra forlaget, og er litt i tvil om den er min type bok.

   Slett
 5. Bare lest X. Den var så som så etter min smak. Men jeg er ikke den rette til å vurdere slike krimbøker. Helt sikkert gode bøker du har på vent.

  SvarSlett
  Svar
  1. Og dette er bare en liten del!

   Slett
 6. Evig din var ukjend for meg. Skal leite meg fram til litt info om den. Rosie Thomas har eg lese litt om, men ikkje av...

  SvarSlett
 7. Jeg legger inn en omtale av Evig din i morgen.

  SvarSlett