tirsdag 14. mai 2013

HJELP!

Kan noen av dere profesjonelle bloggere hjelpe meg med et problem? Jeg lager lister over bøker jeg leser, f.eks 2012, 2013. Disse ligger rett under headingen til bloggen.
 Men jeg skulle gjerne linket til blogginnlegget mitt ved siden av boktittel på denne lista, slik at det er enkelt å gå tilbake å se hva jeg skrev om boka. Dette får jeg ikke til! Hvis noen skjønnner hva jeg prøver å si - hjelp meg!


11 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg skjønte det,da går du inn på den aktuelle omtalen og kopier url-linken,deretter går du inn der du har lagt den listen,finner den aktuelle boken og merker denne, deretter trykker du på kobling og limer inn url-linken i feltet hvor det står:Hvilken nettadresse skal denne koblingen vise til?
  Håper dette var forståelig, om ikke så gi en lyd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg følger din oppskrift, og alt ser ut til å være bra. Oppdaterer, og når jeg går på lista er det borte. Men har en bloggfeil, får en melding om at noe er galt, så kanskje det er der det ligger? Blir litt frustrert av å bruke timer på dette!

   Slett
  2. Det kan jeg godt forstå, jeg glemte å si at du måtte trykke "Ok" før du trykker på "oppdater" men det har du sikkert gjort. Håper det ordner seg.

   Slett
  3. Joda, trykker både Ok og oppdater, og da ligger boka der med henvisnig til blogginnlegget. Men når jeg går ut er den borte. Jeg gir meg ikke, må bare prøve igjen, Takk for hjelp!

   Slett
  4. Bare hyggelig, håper at du får det til og at ikke "blogger" tuller seg for mye.

   Slett
 2. Hvis det er sånn som på min, så gjør jeg det akkurat sånn som Beate beskriver. Veldig nyttig å ha den der.... Lykke til! (Leser Karitas nå, og tenker på deg når jeg leser, du som er kunstmaler kommer til å elske denne boken :))

  SvarSlett
 3. Beathe si oppskrift er nøyaktig og detaljert, eg har gjort det på denne måten på min blogg. Litt arbeidskrevjande, men "kjekt å ha"!

  SvarSlett
 4. Samem måten jeg gjør det på når jeg andre lister.:)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Uff, det ble bare tull for meg dette. Alle gode ting er tre? Vi, satser på det.

  Her er en annen metode: Der du skriver og redigerer har du to valg helt til venstre ved bloggpostens verktøylinje, der kan du velge mellom "compose" og "html". Klikk på HTML.

  Finn bokomtalen du vil linke til, kopier linkadressen og gå tilbake til redigeringssiden. Finn korrekt tittel og foran tittelen skriver du følgende <*a href=limINNdinLINKher>Venstre hånd over høyre skulder<*/a>. Ikke ta med stjernetegnene jeg brukte foran koden her, de er der kun fordi du skal se teksten. Hvis ikke hadde det kommet opp en link ;)

  SvarSlett