søndag 26. mai 2013

Smakebit på søndag: Helge Thime - Iversen: X

X; krim
Ukas smakebit kommer fra krimboka X. Har lest litt om boka, men aner egentlig ikke hva dette er. Forfatteren har reist mye i Norge, og her har han funnet mange åsteder til mord og mysterier som har inspirert han til å skrive denne boka.

Jeg siterer fra bokas cover:
"Han kunne ane skikkelsens smil gjennom den, men idet skikkelsen tokn et skritt mot ham igjen, slo det ham at verken galskap eller ondskap var syndig i disse øynene. Bare trist besluttsomhet og kulde" 
Videre står det: "Glem at du du tror du vet. Reglene gjelder ikke lenger. Helge Thime-Iversen har skrevet en kriminalroman som fillerister vår ubevisste forestilling om livets forutsigbarhet.

Les flere smakebiter hos Mari her.

Det er hun som har startet dette tiltaket hver søndag, så følg med!

12 kommentarer:

 1. Hmmm... Både sitatet og omtalen forøvrig gjør en litt nysgjerrig! HAr fått med meg at denne står på manges ventelister/ leselister, men som deg er jeg fortsatt litt usikker på hva man kan forvente. Gleder meg til å lese omtalen din da den kommer!

  SvarSlett
 2. Oförutsägbar låter ju bra. Det är ju inte speciellt ofta de är det :)

  SvarSlett
 3. Eg driv på og les same boka sjølv. Spennande korleis ho held fram :)

  SvarSlett
 4. Har den på lur, prøver iherdig å spare den til første ferietur, men det spørs om jeg greier å holde meg. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. tack för smakbiten! Okänd bok för mig!

  SvarSlett
 6. Denne kunne jeg tenkt meg å lest og står allerede på listen, blir spennende å se hva du syntes om den når du er ferdig:) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Denne leser jeg og :-) Jeg har den på nattbordet og "koser" meg med litt seriemord før jeg sovner :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 8. Denne står på vent hos meg også.:)

  SvarSlett
 9. Denne boken står i bokhylla mi også, men jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å lese den. Er nemlig alt for pysete ;)

  SvarSlett
 10. Det lät verkligen spännande, att säga att den är oförutsägbar. Får bli spännande att se vad du tycker!

  SvarSlett
 11. Dette virker spennende, ja! Reglene gjelder ikke lenger...ekstra løft for boken!

  SvarSlett
 12. På vent hos meg og. Den avkappa fingeren fristar meg ;-)

  SvarSlett