tirsdag 4. juni 2013

Boken på vent: Glass og aske

Tirsdag igjen! Tida flyr fra meg! Med kink i ryggen, haltende og irritabel etter manuellterapitime som ikke hjalp, har jeg akkurat gått en tur i terrenget. Og nå kan jeg ta meg litt tid til å legge inn litt om ei bok som har ventet lenge. Det er Glass og aske skrevet av Ann Syrehn Thomasevic.

Glass og aske


Boka er på ca 530 sider, så det er litt tiltak å sette i gang. Men den frister likevel. Bare hør her (fra bokas bakside):
Året er 1884. Lili blir født inn i en velstående familie i Alsace. Da faren hennes plutselig dør og første verdenskrig rykker stadig nærmere, blir livet snudd på hodet. Lili gifter seg med farens venn, Ernst, og flytter med ham til Wien, drevet av drømmen om et nytt liv. Men ekteskapet blir ikke som hun hadde tenkt, og etter en stor tragedie forlater Lili Ernst.
Nesten hundre år senere begir den svenske journalisten Amanda seg til Wien etter å ha mottatt en uventet arv etter Lili - en ring som kan spores tilbake til både den russiske revolusjon og ti nazistenes arbeidsleir"

Boken på vent er det Beathe som setter i gang hver uke. Flere bøker kan dere lese om :her7 kommentarer:

 1. Huff,så kjedelig, håper det kommer seg. Bøker på 500+ sider er litt tiltak å begynne på,denne har jeg på ønskelisten min, og jeg ser frem til å lese hva du synes om den når du har lest den. Ønsker deg en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Stakar, synes skikkelig synd på deg. Hvet hvor fælt det er å plages med ryggen. Ønsker deg masse god bedring!Håper boken faller i smak!:)

  SvarSlett
 3. Riktig god bedring!
  Denne boken har jeg lest. Den var fin, men den ene historien er mye bedre enn den andre :-) (Den alternerer mellom to historier)

  SvarSlett
 4. Denne tror jeg allerede står på leselisten min. God bedring med vontene!

  SvarSlett
 5. Huff, høres trasig ut med kink i ryggen - god bedring!
  Boken har jeg hørt om og den virker bra :)

  SvarSlett
 6. Takk for alle medlidende hilsener! Ryggen er der enda, men blir nok bedre etter hvert!

  SvarSlett