tirsdag 16. juli 2013

Boken på vent. Glasshuset.

Boken på vent er det Beathe som står bak. Bli med og se hva flere bloggere har på ventelista si!Nå bryter jeg mine vaner - ikke prinsipper - og skal lese en vampyrroman. Dette er ikke min stil, om det kan kalles slikt,  men jeg er så nysgjerrig at jeg må prøve noe nytt. Fikk sendt "Glasshuset" av Rachel Caine fra forlaget, og skal prøve meg snart. Boka er den første i en serie om Morganville, en liten universitetsby i Texas. Her lurer ondskapen når solen går ned og vampyrene dukker fram. Grøss
og gru! Skulle jeg fristes til å lese flere, blir det travelt. Hun har skrevet mange serier, og i Morganvilleserien er det visst 15 bøker!

 !Glasshuset; Morganville 1

 

9 kommentarer:

 1. Vampyr-bøker er nok ikke mitt førstevalg heller, selv om jeg gjerne ser vampyrserier og filmer en gang iblant.
  Tøft at du tester en ny sjanger, og kanskje du snart leser alle 15 :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tviler sterkt på at det blir mer enn en. Men- tida får vise!

   Slett
 2. Jeg har heller ikke lest mange vampyrbøker om noen i det hele tatt, denne leste jeg om inne hos Isabella og da fikk jeg lyst til å lese den. Spent på hva du syntes.

  SvarSlett
 3. Denne leser jeg nå. Har bare noen få sider igjen. Lett lest ungdomsbok og spennende nok til at jeg skal kjøpe bok nr 2 når den kommer 5 august.

  SvarSlett
 4. Sannelig en lang serie, men er de gode er det bare et pluss! Kos deg med boken, eller hvordan det nå er når man leser om vampyrer :)

  SvarSlett
 5. Så flink du er som beveger deg inn i nytt og ukjet terreng! For meg er det et prinsipp å ikke lese vampyrbøker, så det slipper jeg heldigvis å begi meg ut på, hehe :P
  Og så må jeg berømme deg for det flotte Parisbildet! Skulle ønske det var jeg som var den lykkelige eieren av det!

  SvarSlett
 6. Jeg er heller ingen vampyr-fan, men måtte lese ei bok i sjangeren sist semester. Mange unge er bitt av basillen, så det kan være greit å vite litt om disse bøkene, som kommende norsk-lærer ;-)
  Blir jo spennende å høre hva du synes om den

  SvarSlett
  Svar
  1. Som tidligere skoleleder og lærer i en mannsalder, har jeg ofte følt at jeg må gjøre meg kjent med både bøker og andre saker ungdommene har holdt på med. Det er jo interessant også - og nødvendig.

   Slett