fredag 19. juli 2013

HJELP!!!!

Trenger bloggteknisk hjelp! Kan noen si meg hva som skjer når Linkwithin legger seg inn annet hvert avsnitt på bloggen min? Har prøvd alle muligheter, som jeg kjenner til, og det er dessverre ikke så mange!

10 kommentarer:

 1. Ser at det er på det siste innlegget ditt dette har skjedd, du har sikkert prøvd å slette Linkwithin og lagt den inn på nytt,jeg kan spørre sønnen min. jeg har prøvd å søke etter lignende problemer men har ikke funnet noe enda.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Venter på svar.

   Slett
  2. Nå har vi prøvd å finne ut av hva det kan være men har ikke funnet noe fornuftig svar å gi deg, men det kan virke som det er noe feil med koden at den tror at innlegget er ferdig før det er det. Jeg ville ha prøvd med et nytt testinnlegg og sett hvordan det gikk da,for på dette innlegget har det jo gått greit men det skal jo ikke ha noe å si hvor langt innlegget er. Om det ikke går så ville jeg slettet Linkwithin og laget det til på nytt. Jeg håper du finner ut av det og at det er noen som kan hjelpe deg litt bedre enn meg. Men jeg skal fortsette å lete på nettet og se om jeg kommer over noen som har hatt samme problemet.

   Slett
  3. Tusen takk Beathe. Jeg prøver å legge inn innlegget på nytt.

   Slett
  4. Fikk du sms-en min? Har i alle fall funnet feilen!

   Slett
  5. Nei,har ikke fått sms, men kjempefint at du fant ut av det:)

   Slett
 2. Hvis du tør å legge inn en midlertidig administrator til på bloggen din så kan jeg ta en titt på koden din og layouten for å se om jeg forstår hva som har skjedd. Jeg kan ikke garantere noe, men det hender jeg klarer å fikse ting :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Mari, men jeg fant feilen. Nederst i alle innlegg står det Linker til dette stedet. Den var oppretta, og da dukket dette opp.

   Slett
 3. Var gärna med i min tävling som du hittar här: http://www.lexielaser.org/2013/07/vinn-cuckoos-calling.html

  SvarSlett
 4. För att rätta dig menade jag hur många böcker hon har skrivit totalt med deckaren inräknat men har ändrat frågan så den är lättare att förstå:)
  Gå gärna in och gilla min bloggs facebook sida också:)

  SvarSlett