søndag 25. august 2013

En smakebit på søndag. Maria Duenas: Lengselens labyrint


Da er det tid for en smakebit igjen! Jeg har vært ute og gått meg en tur i det herlige sommerværet, skikkelig Indian summer, så smakebiten ble glemt i farten. Men her er den!


 Lengslenes labyrint av María Dueñas (Innbundet)

Omtale av Lengslenes labyrint
"Suksessforfatteren av Syersken fra Madrid følger opp med en storslått roman om svik, eksil og nye begynnelser. Blanca Perea må bort. Bort fra Madrid, ektemannen og den unge kvinnen han venter barn med. Hun flykter til et bittelite universitet på California-kysten, der hun tar på seg å organisere arkivet til Andrés Fontana, en professor som døde for 30 år siden. Men møtet med Santa Cecilia-universitetet gir ikke Blanca det følelsesmessige pusterommet hun sårt trenger. I stedet blir hun revet med av historiene hun finner i Fontanas etterlatte papirer, og av alle menneskene som sto ham nær. Og ikke minst av en forførende hemmelighet som Fontana snublet over rett før han døde i en tragisk ulykke. Men for å løse professorens mysterium må Blanca konfrontere alt det hun rømte fra i Madrid og mange av sine mest skjebnesvangre valg tidligere i livet. "

Denne boken ligger foran meg og venter på å åpnes, snart!

Og vil du ha flere smakebiter av bøker du har lyst til å lese, titt innom hos Mari :her

 

12 kommentarer:

 1. Det låter riktigt spännande det där :)

  SvarSlett
 2. Denne boken har jeg lyst på, tusen takk for smakebiten:) Kos deg med lesingen og ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. Jeg likte Syersken fra Madrid veldig godt, så denne kunne jeg godt tenkt meg å lest. Håper du liker den. Jeg har også godt tur i dag, så lesingen ble utsatt til etter middag denne gangen :)

  SvarSlett
 4. Det hørtes ut som en fin bok. Jeg har ikke fått med meg Syersken fra Madrid heller, så jeg skriver ned begge to :-)

  SvarSlett
 5. Tack för den fina smakbiten!

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten. Kände inte till författaren (eller boken) sen tidigare.

  SvarSlett
 7. Tack för din spännande smakbit. Känner inte till författaren tidigare.

  SvarSlett
 8. Bare tittelen på boka var nok til å friste meg! Nydelig- det jeg ønsker meg aller mest nå, er tid til å lese enda litt mer ;o)

  SvarSlett
 9. Tja, en merkelig tittel synes nå jeg da, som ikke jeg blir fristet av, men hver sin smak. Boka kan sikkert være bar for det.:)

  SvarSlett
 10. Syersken fra Madrid har jeg hørt om, men ikke lest, så jeg noterer meg begge titlene :)

  SvarSlett
 11. Takk for smakebiten! Må se å få lest Syersken i Madrid og kanskje denne også etterhvert. Høres jo så bra ut da:) Ha en fin mandag!:)

  SvarSlett