fredag 6. september 2013

Fredag - hjemme igjen

Da er jeg tilbake i eget hjem, etter masse kos sammen med familie. Hytta i Oppdal første stopp, så Bodø noen dager, og avsluttet med et døgn i Buvika ved Trondheim. Hjemme igjen har jeg lastet inn bilder, lest blogger, lest "Boksnakk" og "Hva leser du akkurat nå" + egne hjemmesider på Facebook. Og så hører jeg på fotballkamp på TV, Norge slår  Kypros høres det ut til. (Det er mannen min som titter da!)
Så skal jeg lese ut "Karitas, kaos på lerret", en innmari flott bok! Og da kommer valgets kval: Jeg har en haug bøker på vent, hva skal jeg velge først? Tror kanskje det kan bli Herbjørg Wassmos siste:
"Disse øyeblikk".

Her er i allefall et utvalg av det som venter meg:
 

5 kommentarer:

 1. Du må velge Wassmo, den er fantastisk bra. Håper du får landet nå etter tur, og får en fin helg :)

  SvarSlett
 2. det her var jo rene godteriposen, det! Er det ikke et herlig luksusproblem å ha så mye fristende litteratur å velge blant? Jeg ønsker deg GODT VALG og god helg ;o)

  SvarSlett
 3. Jeg ville valgt Innlandshete og deretter Alligatorvannet ;)

  SvarSlett
 4. Eg var på besøk hos nokre gode vener i kveld, saman med ein del andre. Heilt tilfeldig (eller ikkje?) hamna eg i den sofakroken som står inntil bokhylla deira. Ikkje så veldig strategisk... Det er som Berit skriv over her: reine godteriposen. Eg vart ein smule distrahert, og tok meg sjølv i å sitte og sjå etter godbitar i hylla og miste tråden i samtalen... Det er ikkje berre enkelt å vere hekta på bøker, heller!

  SvarSlett
 5. Så mye interessant du har i vente :) Hvor skal man begynne? ;-)

  SvarSlett