søndag 8. september 2013

En smakebit på søndag. Nina Bouraoui: Kyssa våre er ein avskjed
Søndag og mange smakebiter på bøker vi bloggere leser. Se flere hos Mari her.
Kyssa våre er ein avskjed av Nina Bouraoui (Innbundet)
Denne boka plukket jeg ned meg på biblioteket sist jeg var der. Forfatteren er fransk, og boken gir nære portrett av "stader, kunstverk og menneske som har vore viktige i livet hennar, frå barndommen i Algerie til Paris i dag. Dei sjølvbiografaiske fragmenta viser ein særprega og stilistisk bevisst forfattar". (Sitat frå baksida på boka). Tror dette er en bok jeg vil like. 
 

10 kommentarer:

 1. Føler dette er en veldig "fransk" bok. Også den oversatt til nynorsk. Spent på å høre hva du synes. Ha en fin fin søndag!

  SvarSlett
 2. Blir spennende å høre hva du syntes om den når du har lest den ferdig. Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 3. Denne blir spennende å høre mer om:) Interessant bok du har funnet deg, ble veldig nysgjerrig på den:) Takk for smakebiten og kos deg med boken!:)

  SvarSlett
 4. Biblioteket er uslåelig når det gjelder å finne perler og overraskelser man ikke tenker på å søke opp på nettet. Tenker ofte at de som ikke besøker bibliotekene, men 'bare' orienterer seg etter det de leser om på andre blogger eller som blir omtalt i media ellers, går glipp av mye spennende! Ikke sånn å forstå at det man finner der er dårlig, men overraskelser: DET er det bibliotekene som står for!

  SvarSlett
 5. Helt enig i at biblioteket er stedet å gå når man ønsker å finne bøker man ikke har hørt om før :-) Jeg holder på å rydde i magasinet for tiden (der vi oppbevarer de eldste bøkene) og jeg finner så utrolig mange bøker jeg har lyst til å lese. På ett eller annet vis må jeg finne plass til flere av dem, men jeg trenger jo ikke akkurat ta alle med hjem på en gang. Det er ikke som de flyr noe sted :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Har aldrig hört talas om den boken. Visst är det spännande att bara titta runt i hyllorna på bibblan. Det kan dyka upp riktiga godbitar som man inte hade en aning om.

  SvarSlett
 7. Det er slike bøker en leser lite om. Bøker jeg liker. Et fint boktips.

  SvarSlett
 8. Denne boken virker å være en sånn jeg også vil like - takk for tips :)

  SvarSlett