onsdag 25. september 2013

Natur og kultur. Gode opplevelser.

Lite blogging i det siste. Men jeg har samlet opplevelser som er gode å leve på!
 
Har hatt noen fantastiske dager på hytta, med venninnebesøk og fjellturer. Nydelig vær og topptur til Almannberget. En liten rast i de fargerike skråningene.

Vakre høstfarger på veien ned fra fjellet.
 
Her åpner dalen seg under oss, et nydelig skue- Trollheimen lengst borte.
 
Høsten er et fargeskue - jeg elsker fjellet på denne årstida!
 
Dagstur til Selbu sammen med gode venner, og besøk på fantastisk radiomuseum! Dette var imponerende og vel verdt et besøk.
 

 

Store kulturopplevelser har jeg også fått med.  Min svoger inviterte familie, venner og bygdefolket til utrolig spennende konsert i kulturhuset i Oppdal sist lørdag. Christian Wallumrød ensemble sto for musikken! Uvant, ufordrende og klangfull musikk.Og etter konserten var alle som ønsket å bli med til gården invitert på åpning av kunstutstilling. Her spilte min søsters tre barnebarn feiende flotte slåtter.

 
Fullt hus og masse gjester fra alle kanter av landet koste seg med vin og tapasretter i de gamle bygningene på gården.

Så gikk turen videre til Kongsberg, der vi skal være noen dager. I går besøkte vi Heddal stavkirke og Notodden, der vi fikk med oss en stor Pushwagnerutstilling. To flotte kontraster.


 
 
Etter dette går turen videre fredag til Raufoss, der jeg skal delta på et malekurs med en flott engelsk kunstner, Amanda Spencer. Dette ser jeg fram til. Så først neste mandag er jeg hjemme, noen dager, før turen går til Dubrovnik sammen med mann og et vennepar. Det er hektisk å være pensjonist!
 

 
 

8 kommentarer:

 1. Fantastiske bilde frå fjellturen din.
  Ingenting er så vakkert som fargane om hausten.
  Kor kjekt dokke hadde det på Oppdal, med varierte kulturopplevingar :)
  Gle deg til ture til Dubrovnik. Eg må fortelje deg at då sat eg ilag med ein kulling og kika på bloggar, blant anna din. Då fortalde ho at ho hadde sett eg var venn med deg fb og hadde blitt liker hos deg. Ho var storleg begeistra for dei fine bilda du har mala.
  Som ringer i vann sprer me oss ;)

  Fin kveld til deg !
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Koseleg da! Ha ein fin kveld du også!

   Slett
 2. Jeg gjentar kanskje meg selv her, men du er virkelig sporty!
  Ser ut som du hygger deg skikkelig, er glad du vil dele med oss som leser bloggen din :-)

  Jeg så Pushwagner i sommer. Liker han jeg.

  SvarSlett
 3. For noen vidunderlige farger det er i fjellet nå, jeg er helt syk etter å komme meg opp der. Kos deg videre på din travle turne, best å komme seg litt rundt nå før vinteren begrenser oss :)

  SvarSlett
 4. Å ha det hektisk må jo bare være kjekt når dagene er fylt med så flott innhold som du viser her.

  SvarSlett
 5. Hoi, her var det mykje som skjedde! Flotte fjellbilete, såg ut som de hadde ein fin tur. Håpar du får gode dagar vidare, både her i landet og i Dubrovnik!

  SvarSlett
 6. Herlige høstbilder! Kjenner jeg savner høstfejellet litt, men det får vel tas igjen neste år.;) God tur til Dubrovnik. Jeg har nettopp vært der noen får dager (tre netter) , og synes det var pent, men glatt..men det er mye god sjømat og fisk der.

  SvarSlett
 7. Kjempefine bilder! Høsten kan være nydelig,og spesielt i slikt vær! Takk for at du lot oss bli med på turen! :)

  SvarSlett