tirsdag 8. oktober 2013

Boken på vent: Alexandra Bockfeldt: Før jeg forlater deg


Tirsdag og ny bok på vent. Beathe har mange følgere på dette tiltaket.

Har problemer med bilder på "padda" mi, så i dag blir det bare en liten informasjon om den boka jeg holder på å lese. Sitter i senga i en nydelig liten leilighet i Dubrovnik, det har plaskregna ute, så det tar litt tid før vi går ut i dag. Så da leser jeg.
"Før jeg forlater deg" er en av de bøkene jeg dro med meg på tur. Den handler om Helena og Aurelie, to kvinner gift på hvert sitt hold, men med sterke minner om en uke de hadde sammen for flere år siden.

Som det står bak på boka: " En unorsk og eksotisk roman med både kjærlighetsromanens gripende historie og thrillerens spennende scener." Kommer nok til å slrive en liten omtale når jeg er hjemme igjen.

11 kommentarer:

 1. Denne ligger på vent her også. Kos dere på tur :-)

  SvarSlett
 2. Høres spennende ut, har lest litt om denne tidligere også.
  Kos deg videre på tur :)

  SvarSlett
 3. Det hørtes interessant ut, den må jeg skrive ned :-) Ønsker deg en fin tirsdag i Dubrovnik!

  SvarSlett
 4. Vona det sluttar å regne så du får nyte
  dagen i Dubrovnik :)

  SvarSlett
 5. Dette er en bok jeg har notert meg ned tidligere, og er litt nysgjerrig på den selv. Så gleder meg til å høre mer om den:) Kos deg i Dubrovnik, håper regnet gir seg:)

  SvarSlett
 6. Kan bli spennande - eg får vente på omtalen din. Fortsatt. Fin reise :-)

  SvarSlett
 7. Denne gleder jeg meg til å lese, selv om jeg har sett omtaler som spriker litt i flere retninger. Godt gjort å få med Hardangervidda, London og Afrika i ei og samme bok!!!
  Regner med at du får i gang bildefunksjonen på padda til du poster omtale av boka, for coveret på denne er fantastisk!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig i at coveret er bra! Har problemer med å få bilder til å bli liggende når jeg bruker i- paden! Vet ikke hva jeg gjør feil.

   Slett
  2. Har aldri fått det til når jeg skriver innlegg direkte på blogger, men OFTEST, dog ikke de to siste gangene, har det gått veldig greit når jeg har brukt appén bloggpress. Har lånt bort pad´n akkurat nå, men skal prøve igjen da den kommer "hjem". Kanskje det er noe med oppdateringer el.l som ikke er helt på stell...

   Slett
 8. Ja, den har jeg også forhåpentligvis liggende... Kos deg..:)

  SvarSlett