tirsdag 1. oktober 2013

Boken på vent: Kaffe med musikk


 
 

Endelig tilbake igjen, og litt aktivitet på bloggen noen dager før jeg reiser bort en ukes tid igjen. Dette ble en travel høst! Men ingen problemer med bøker på vent! Denne gangen velger jeg å ta med "Kaffe med musikk", skrevet av Karin Brunk Holmquist. Har lest de andre bøkene hennes, så dette gleder jeg meg til. Etter et par sterke og seriøse bøker i det siste, er det godt med enkel humor!

Nå skal syklubben på bussreise til Tyskland, og det blir selvfølgelig en reise utenom det vanlige! Viola, Inez og Olga  må bruke håndveskene som våpen når kvinnebedårere og innbruddstyver møter dem på hotellet. Og Viola vinner en engel på tombola! Dette tegner til å bli en bra reise.

Kaffe med musikk av Karin Brunk Holmqvist (Innbundet)

 

7 kommentarer:

 1. Den har fått litt ymse tilbakemeldinger, men jeg likte den godt, så er jeg jo skikkelig Holmqvist fan også da! Kos deg med boken når det blir den sin tur.

  SvarSlett
 2. Takk for tipset, denne visste jeg ikke om. Jeg har lest alle de andre bøkene til Holmquist, og har alltid likt dem, også de som har fått litt blandet mottakelse, så denne er et must. Ha en fin tirsdag :)

  SvarSlett
 3. Har enda ikke lest en eneste bok av Holmqvist, men har på følelsen jeg kommer til å like de bøkene godt når jeg først kommer igang med dem:) Gleder meg til å prøve meg på denne, enda den har fått litt varierende tilbakemeldinger som sagt:) Kos deg masse med den!

  SvarSlett
 4. Har lest flere av hennes bøker, og skal nok lese denne ogsså

  SvarSlett
 5. Denne står i hylla hos meg også, og gleder meg til den :)

  SvarSlett
 6. Eg har lese "Potensgiverne" og "Rosa elefanter", og likte førstnemnte best. Reknar med at du kan humre litt for deg sjølv undervegs i boka ;-) Ha ein fin dag og god tur.

  SvarSlett