fredag 27. desember 2013

Oppsummering desember 2013

Bøker lest i desember.

Heivoll, Gaute: Over det kinesiske hav

Freihow, Halvdan W:
Kjære Gabriel

 James, Wendy:
Et feilgrep

Bjørk, Samuel:
Det henger en engel i skogen

Fjæren, Eline Lund:
Ung jente, voksen mann

 Enger, Cecilie:
Mors gaver

Ulitsjkaia, Ludmila: Sonetsjka

Bjørnstad, Ketil: Ensomheten

Bjørnstad, Ketil  :  Verdens ende

Jordan, Hillary: Mississippi

Flere bøker var planlagt for lesing i jula, men nå har det vært fullstendig lesetørke. Har lekt med barnebarn, og sittet mye med ei lita godjente på 1 1/2 mnd på arma. Jeg fikk faktisk ikke bøker til jul, men med ventehylla full, var det helt greit! Nå drar vi til Bodø for å feire nyttår der, og jeg skal ikke hjem før den 14. januar!

5 kommentarer:

 1. 10 bøker må no være bra når du har barnebarn å leke med. Jeg har lest 5 av bøkene dine, så vi har ganske lik lesesmak. Jeg fikk heller ikke bøker til jul, så jeg bevilget meg en tur på bokhandel i dag. Kom nettopp hjem med en ny, kjøpt bok (det skjer ikke ofte) Brukte lang tid i butikken, for jeg hadde flere på ønskelisten. Var selvfølgelig innom biblioteket for å se om de hadde dem inne, men nei.

  SvarSlett
 2. Lite lesing her også. Med fullt hus av små og store blir det lite tid til seg sjølv. Men det er triveleg å feire jul i lag med barn og barnebarn. Forstår godt at du kosar deg med den vesle. Om eit år pyntar ho juletreet til deg... det gjer vår vesle på 13 mnd..pynte og pynte, fru Blom...
  Ynskjer deg gode romjulsdagar og god tur nordover .
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Takk for koselige innlegg, Tine og Anne-Mari. Fortsatt fin juleferie.

  SvarSlett
 4. Det var mange flotte bøker du har fått lest denne måneden :) Selv ble jeg ferdig med Samuel Bjørk igår kveld/natt ;)

  SvarSlett
 5. Av bøkene du nevner har jeg kun lest Mississippi. 10 bøker i desember høres veldig bra ut synes jeg. Min desember har vært hektisk og liten tid til lesing. Tror det kun har blitt 3 bøker og to påbegynte. Jeg fikk heller ingen bøker til jul, men fikk penger og gavekort :)

  SvarSlett