tirsdag 31. desember 2013

Godt nytt år til alle bloggvennerDet er nyttårsaften og jeg er kommet til Bodø for å feire sammen med datter og to barnebarn.

Nyttårsforsett 2014? Nei, det har jeg ikke hatt tid til å tenke på en gang. Tror jeg vil konsentrere meg om å tenke positivt å tro at ting løser seg på beste måte. Jeg skal bruke tid sammen med familien, slik som i 2013. Jeg vil være til hjelp der jeg trengs. Men selvfølgelig skal jeg også lese bøker, og blogge en gang blant. Og i midten av januar drar mannen og jeg på en tre ukers tur til Gran Canaria. Der har jeg aldri vært, så det skal bli en fin avkobling.

Jeg skal spise alt jeg har lyst på, og drikke masse vin. (Er blitt for gammel til å legge restriksjoner på meg sjøl.)

Nyttårsønske: At alle barn får det bra - i hele verden.  Og at alle får et fredelig og givende 2014.

!


7 kommentarer:

 1. Høres ut som du har hatt et fint men travel år. Det kan føles travelt å bidra til barnepass og alt familien trenger, men akk så givende. Ferie fortjener du helt sikkert, så nyt dine tre uker i solen. Det har vært kjekt å bli kjent med deg, og jeg ser frem til å følge bloggen din i 2014. Godt nyttår!!

  SvarSlett
 2. Fine nyttårsønsker. Og god tur når du reiser, en slik tur kunne jeg ha tenkt meg jeg også! ;) Ønsker deg et godt nytt år, og håper leseåret 2014 byr på mange tankevekkende, vakre, sterke, lærerike og oppslukende leseopplevelser. :)

  SvarSlett
 3. Jeg er ganske ny her inne i din verden! Men har allerede notert meg et par boktitler og beundrer bildene dine.
  Ønsker deg et godt nytt år!
  Vigdis

  SvarSlett
 4. Godt nytt år. Gran Canaria høres fint ut. Reiste en del dit da vi ikke hadde barn og kunne reise på andre tider en skoleferien. Jeg har heller ingen forsetter enn å bli flinkere til å leve i nuet.

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Jeg låner et fotografi av deg, om du ikke har noe i mot det dersom jeg lenker til bloggen din. Herren i Huset og jeg skal på turen I apostlenes fotspor i februar og jeg ser at du og Kaillen har vært på samme tur. Har du noen tips å gi?
  Med ønske om et godt og opplevelesrikt år 2014!

  SvarSlett
 6. Godt nytt år til deg også!
  Og tusen takk for den koselige pakken jeg fikk rett før jul! Tenk at jeg var så heldig å vant i din give away! Skal bli spennende å lese boka. Ha en riktig god start på 2014 - alle gode ønsker til deg!
  *Klem*

  SvarSlett
 7. Godt nyttår!
  Kos deg ilag med familien din, og god tur til varmare strøk når den tid kjem!
  Ellers så heng eg meg på ditt fine nyttårsønske:)

  SvarSlett