torsdag 2. januar 2014

Bokbloggerprisen 2013

Da er det tid for en liten oppsummering av hvilke norske bøker jeg har lest i 2013, og plukke ut hvilke som er gitt ut i dette året. Jeg har heldigvis laget meg en side der jeg legger inn disse opplysningene etter hvert, så det blir ikke noen stor sak.
Jeg har lest 39 norske bøker dette året, og av dem er 16 gitt ut i år. Hadde planer om å lese flere nyutgivelser, men tida flyr og det er så mange bøker som ligger og frister meg, både i ventehylla mi og på biblioteket! Og nå er det det nytt år og nye bøker på trappene. Jeg gleder meg allerede.

Ikke enkelt å legge inn favoritter til nominasjonen, men sender avgårde noen forslag. Må innrømme at det var vanskelig å komme utenom Herbjørg Wassmo med "Disse øyeblikk", som nok blir min favorittbok i 2013. Skal bli spennende å se hvilke bøker som blir nominert, og hvem som vinner årets bokbloggerpris.
6 kommentarer:

 1. Bra Disse øyeblikk er med! Kjøpte boken i romjula, men har ikke fått tid til å lese den enda. Elsker den dama, og har tilsvarende skyhøye forventninger.

  SvarSlett
 2. Slett ikke noe dårlig valg! Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken bok jeg skal sette "på topp", får gruble litt mer før jeg sender i vei mine nominerte ;o)

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Takk , det samme... og siden du ikke nevnte noe annet angående bruk av bildet ditt, regner jeg med det er OK at jeg bruker det. Da kommer posten i ettermiddag, tror jeg... om reiser i 2014.
  ha en fin dag ;:OD)

  SvarSlett
 4. Denne har jeg enda ulest, kanskje jeg rekker å starte på den i helga. :)

  SvarSlett
 5. Hei igjen... jeg glemte å si at jeg ved en tidligere anledning kontakta blogspot ang skallering av foto. Jeg ville ha manuell styring (som tidligere, for jeg vil ha alle breddene like - noe som det ikke er mulig å få ved liten, middes, stor...) i tillegg til de forhåndsbestemte. To ganger har jeg sendt inn en forespørsel, men aldri fått svar. Kanskje jeg likevel skriver noen ord om at søkefunksjonen ikke virker.

  SvarSlett
 6. Disse øyeblikk er vel den boken jeg ville valgt om jeg bare kunne velge en.

  SvarSlett