tirsdag 14. januar 2014

Boken på vent - i siste liten! Sidsel Dalen: 21 dager

Dagen har føyet, da jeg kom hjem seint i går kveld. Har brukt dagen til å rydde bort advent(!), da jeg ikke har vært hjemme siden 21.desember.


Men her kommer min ventebok: 21 dager.
"Dette er en thriller, som strekker seg fra Oslos bakgater til samfunnets rike og mektige."
Det handler ok menneskehandel, prostitusjon og drap. Dagbladet har sagt:
 " Får james Bond til å fortone seg stillferdig.!
Ja denne gleder jeg meg til!


21 dager


Det er Beathe som arrangerer Boken på vent, så her finner du flere.:Beathesbokhylle

6 kommentarer:

 1. Ser på nettet at den har fått gode omtaler

  SvarSlett
 2. Jeg begynte på denne men la den fra meg igjen. Jeg er ikke så glad i krimbøker hvor det handler om olje eller forretningslivet Det kan godt være jeg har gått glipp av noe, men den passet meg ikke akkurat nå hvert fall :-) Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Oops, hva er det med blogger i dag? La inn kommentar isted, men den kom bort.. God tur til Gran Canaria og kos deg med 21 dager. Tror det er en spennende bok!

  SvarSlett
 4. Denne boken er jeg litt nysgjerrig på så det blir spennende å se hva du syntes om den . Så herlig med en tur til Gran Canaria du må ha en riktig god tur.

  SvarSlett
 5. Så godt det må være å komme hjem til seg selv etter så lang tid :) Denne boken har jeg hørt om, men er litt skeptisk om jeg liker miljøet den er skildret i. Gleder meg til omtalen :)

  SvarSlett
 6. Velkommen hjem igjen!:) Spennende bok å ha på vent!:) Har ikke lest den selv, men har hørt gode ord om den. Men er da litt usikker på om den vil falle i smak hos meg. Men jeg likte Dagbladets uttalelse om boken. Er da litt nysgjerrig på den. God tur til Gran Canaria, høres herlig ut!:)

  SvarSlett