søndag 2. februar 2014

En smakebit på søndag: Knut Faldbakken: Natthagen

Jeg fikk lyst til å bli med i dag også, sjøl om jeg sliter med dårlig internetttilgang mye av tida.

Nå leser jeg krim av Knut Faldbakken, har fått med meg to av en venninne. Har lest bøker av Faldbajkken før, men ikk krim. Disse liker jeg godt. En liten smakebit fra Natthagen, en mørk, psykologisk krim.
"En mann vender tilbake til Hamar etter flere års fravær. Han er en outsider, en fremmed, med en fortid der det fins mye å skjule."
En spennende opptakt til en god historie! Gleder meg til å lese videre, er bare på første kapittel enda. Ha en nydelig vinterdag der hjemme.
 

9 kommentarer:

 1. Og jeg visste ikke engang at Falbakken hadde skrevet krim! (Fy, meg!) Det var virkelig en fin opptakt til en spennende historie. Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Så fint at du forserer utfordringene og hiver deg med. Spent på hva du synes om boken. Astrid Terese er ikke den eneste som ikke viste at Falbakken har skrevet krim :) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Jeg måtte inn på Wikipedia for å se hvilke bøker han har skrevet; jeg kan nemlig ikke huske å ha lest en eneste bok han har skrevet. Men det er fortsatt blankt.Det kan ikke være mulig og dersom det er tilfellet er det jaggu på tide å lese noen. Takk for smakebiten.

  SvarSlett
 4. Eg likar godt Faldbakken sine krimromanar. Her er omtalen min av den siste boka i serien: http://bokbloggberit.blogspot.no/2014/01/bokomtale-turisten-av-knut-faldbakken.html

  SvarSlett
 5. Det var längesedan jag läste Faldbakken och då var det Oår, jag älskade den. Så jag har köpt en krim också, men har inte läst den än :)

  SvarSlett
 6. Visste inte ens att han skrivit krim! Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 7. Høres ut som en spennende mann, denne outsideren:) Likte smakebiten, gjorde meg nysgjerrig!. Har lest lite av forfatteren, og etter som listen hans er lang med skrevne bøker, er jo det litt rart. Må sjekke ut! Ha en fin fin kveld videre!:)

  SvarSlett
 8. Tack för smakbiten. Ha en fin kväll.

  SvarSlett