fredag 31. januar 2014

Oppsummering januar 2014


Årets første måned er over, og jeg skal se tilbake på hva som ble lest i januar. Da jeg har vært lite hjemme, varierer det med hvor mye lesing det blir. Og mindre blogging med omtaler av bøker. Og dessverre enda færre kommentarer til andre bloggere. Men jeg er her! Still going strong! Og akkurat nå, den siste dagen i måneden, sitter jeg i en koselig leilighet mellom Amadores og Pourto Rico på Gran Canaria og blogger. En herlig avveksling fra en travel høst, vinter.

Disse bøkene har jeg lest:
Solveig Rusten Moen: Jorden sett fra himmelen
Heidi Furre: Parisersyndromet
Ketil Bjørnstad: Ensomheten. ( påbegynt 2013)
Ashehougs julefortellinger
Maria Børja: Ny by
Naoki Hirashida: Hvorfor hopper jeg
Lynne Bryant: Alligatorvannet
Sarah Jio: Huset ved stranden
Jørn Lier Horst: Den eneste ene
Hanne-Vibeke Holst: Unnskyldningen

Kjøpte bøker:
Sidsel Dalen: 21 dager ( Som vanlig en glipp i avbestillingsrutinene, da jeg har vært mye hjemmefra.)

Fra Pantagruel:
Naoki Higashida: Hvorfor hopper jeg

Dette ligger vel sånn ca på gjennomsnitter for en måned, og nå når jeg har bare fridager, kan det vel bli noe i ovekant. Tiden får vise hvordan 2014 vil bli! Det blir iallefall dårlig med kommentarene til andre bloggere når jeg er i utlandet, da nettet er bare innom nå og da.

2 kommentarer:

  1. Det er godt å komme seg vekk litt, etter en travel høst og vinter. Håper du koser deg i varmen, og nyter tilværelsen. Jeg har kun lest to av de bøkene som du har lest i januar, mye spennende å titte nærmere på her :)

    SvarSlett
  2. Så heldig som er i litt varmere strøk. Var der i 2005. Ikke lest noen av de bøkene du har lest, så får ta en nærmere titt

    SvarSlett