tirsdag 1. april 2014

Boken på vent. Karen Bjørset Persen: Nedlagte brudepikerMin smakebit i dag kommer fra denne boka, en oppfølger av Julebrevpikene sist år. Her møter vi igjen jentene fra Bjørkvik. Nå er det fare for at skole og barnehage legges ned, og jentene setter alle kluter til for å kjempe imot.
" Hvordan i all verden får man tak i nummeret til denne Schjøtt-Pedersen da? Det er ikke rart folk har problemer med å finne mannen. Han har ikke engang et telefonnummer! Nå har jeg googlet han og sjekket på Gule Sider. Har vi ikke en god gammeldags telefonkatalog?"
Her er det mange artige historier, mange kraftuttrykk og mye humor! Leser innimellom noen saker jeg holder på med hjemme nå, etter mange ukers farting hit og dit. Jeg skal henge opp sommergardiner og  rydde ut av uttalige pappkasser med saker som tilfalt meg etter deling av boet etter min kjære mor. Og så er det så fantastisk fint vær, så jeg MÅ gå en tur også.


 Hos Beathe finner du flere bøker på vent. Ta en titt innom bloggen hennes.her

9 kommentarer:

 1. Denne gleder jeg meg veldig til å lese, gleder meg til å le litt...regner med det blir litt latter:) Likte forrige boken sånn midt på treet, fikk da veldig hjemlengsel til nord av å lese den og savnet å se det vakre nordlyset:) Nei MÅ også gå ut en tur nå, kos deg på tur!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nydelig tur ute i vårværet i dag, og litt tid til å lese blogginnlegg. Boka får vente til i kveld.

   Slett
 2. Den boken høres så fin ut. Jeg kan se den i bokhylla mi fra her jeg sitter, så kanskje den skal få bli med på påskeferie :-) Ønsker deg en riktig så fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Persen skriver så lett og med god humor, så dette er bare kos!

   Slett
 3. Denne kunne for så vidt jeg også lagt ut som "boka på vent" men i dag ble litt annet!
  Jeg likte den forrige boka veldig godt, så jeg tipper denne faller i smak også, bare jeg får satt meg ned!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjappe replikker og godt humør er bra å lese nå! Bare gled deg.

   Slett
 4. Denne skal jeg også lese. Har kjørt meg litt fast i Mormor hilser og sier unnskyld, så jeg må bare ha litt barsk krim før jeg beveger meg inn i brudepikenes verden.

  SvarSlett
 5. Gled deg til denne, helt herlig bok!

  SvarSlett