tirsdag 15. april 2014

Boken på vent og påskelabyrinten

Beathe tar oss med på ventebøker i dag også. Som vanlig et koselig innslag på tirsdagene.

I dag vil hun vite hva vi skal lese i påsken. For min del avsluttet jeg den kriminalromanen " Hva skjedde med Amy?" i går, og skal begynne med "Ridderslottet" av Jørgen Jæger i dag. Tror ikke jeg får lest så mye, da påskegjestene har ankommet, og da er det mange aktiviteter som skal skje. Og heldigvis titter sola fram, og vinden har løyet, så det blir vel en tur og kanskje litt hagearbeid også.
Skulle jeg få lest mer, blir neste bok "Du er ondskap" av Roberto Constantini, en bok jeg har hatt liggende lenge.  Miljøet i boka er Roma, så det bør bli bra.
Akkurat nå hører jeg på Påskelabyrinten, en tradisjon jeg må få med. Ingen påske uten! Liker denne formen for Quiz. Syns det er mange dyktige innringere, og kjempeartig når jeg klarer å henge med sjøl. (Ikke alltid).

 

8 kommentarer:

 1. Kos deg med besøk og lesingen. Han en fin påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Her koses det! Og litt lesing på senga blir det også. God påske til deg også!

   Slett
 2. Ser ut som flotte bøker du har på vent der, den øverste og nederste kunne jeg ha tenkt med og lest den i midten tror ikke jeg at jeg har hørt om. Ønsker deg og dine en god påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har begynt på Ridderkorset, og den tegner bra! Ellers blir det lite lesing på dagen. Kos deg i ferien!

   Slett
 3. Constantino har jeg lagt merke til,og nå er vel hans andre bok på norsk ute, også.. eller er det denne som er nummer to? Uansett, kos deg med bøker og besøk.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja her er det liv! Men litt tid til turer ute og lesing på senga i alle fall.

   Slett
 4. For en flott stabel med bøker du har! Håper du får tid til å lese akkurat så mange bøker som du ønsker :) Påskeklem til deg fra meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg du også! Jeg har begynt med Ridderkorset, og den er råbra!

   Slett