søndag 6. april 2014

En smakebit på søndag. "Hvorfor!" Av Marjorie Celona


Det er snart påske, og mange planlegger krimboka. Jeg har mange bøker liggende, og om det blir krim eller ikke, det får vi se. I dag kom regnet, etter noen flotte vårdager med sol fra skyfri himmel. Det førte til noen nydelige timer med hagearbeid.
Men over til dagens bok, " hvorfor!" Denne boka, som kommer ut nå i april, holder jeg på å lese, og velger å ta en liten smakebit fra den. Det er en bok om tilhørighet. Hovedpersonen Shannon, blir funnet på dørstokken til kristenhospitset YMCA. Hennes mor har forlatt henne.  Shannon vokser opp i ulke fosterhjem, men klarer aldri å slå seg til ro eller finne seg til rette. hun må vite hvem hennes mor er, og hvorfor hun forlot henne.
" Noen ganger , når jeg er i dårlig humør, liker jeg å tenke at hun gikk ut i havet eller forsvant inn i skogen for å bli spist opp av vær og vind, så plaget av skyld over å ha forlatt meg."
Dessverre klarer jeg ikke å legge inn et foto av boka. Har ikke funnet ut hvordan jeg gjør dette på i- padden enda, og akkurat nå er jeg uten PC. Kanskje noen vet hvordan?

Tradisjonen tro er det mange smakebiter å finne hos Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten.


Se flere smakebiter Her

14 kommentarer:

 1. Spennende smakebit som gjorde meg nysgjerrrig. Og så frå vi vente på Mari….. jeg har osgå innlegg med smakebit ute fra Raushetens tid. Ha en fin søndag, og god natt.:)

  SvarSlett
 2. Tänk att växa upp så, att veta att man blivit övergiven. Det är klart man hade funderat. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 3. Denne fikk jeg lyst til å lese, tusen takk for smakebit og boktips! ha en fin søndag:-)

  SvarSlett
 4. Fin smakebit :) Ha en strålende søndag :)

  SvarSlett
 5. Låter spännande. Tack för smakbiten och en riktigt skön söndag.

  SvarSlett
 6. När jag använder min iPad till inlägg, brukar jag använda Bloggers app. Med appen går det fint att lägga in foton. Hoppas det kan vara till hjälp för dig också. Appen har sina begränsningar på annat sätt, t ex att man inte kan lägga in länkar eller centrera bilderna, men jag har ändå nytta av den emellanåt. Tack för smakebiten! Det låter som en mycket gripande bok.

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten. Det måste vara hemskt att fundera över varför man blev lämnad.

  SvarSlett
 8. Jeg krangler også med iPaden når jeg skal blogge. Jeg bruker appen til Wordpress, men føler ikke jeg får den samme oversikten over hvordan innlegget skal se ut, og så er det hele greia med bilder :-) Jeg holder også på med å planlegge krim til påske, jeg er ikke helt sikker på hva jeg tar med meg, men det må bli ett par forskjellige hvert fall :-) Ønsker deg en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 9. Handlingen låter väldigt intressant. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 10. Takk for tips Bokskorpionen og Astridterese. Nå skal jeg prøve meg fram å se om det hjelper.
  Ha en fin dag alle som har skrevet på bloggen min i dag!

  SvarSlett
 11. Dette hørtes ut som en bok for meg! Spennende tema! God søndag til deg!

  SvarSlett
 12. Låter jätteintressant. Tack för smakebiten och ha en fin vecka! :-)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for smakebiten, Åslaug :) At bilder forsvinner kan ofte skje dersom måten du legger inn bilder på er ved å kopiere bildelinker. Last ned bildet til din pad/pc, for å så laste bildet opp igjen på bloggen. Les gjerne punkt #3 i mitt innlegg om bildebruk på blogg, der har jeg forklart litt mer om dette.

  SvarSlett