onsdag 23. april 2014

Hyllest til verdens bokdag

En viktig dag, syns jeg. Uten bøker hadde livet vært uendelig mye mindre spennende. Elsker å alltid ha en bok å lese, å ha en bok liggende klar når jeg er ferdig med den, og å ha mange bøker jeg planlegger å lese framover. Og jeg elsker å ha en bokhylle ( eller flere!) fulle av bøker. Kan gjerne gå å titte på de der de står, og tenke på hva de ga meg når jeg leste dem. Og bibliotek er noe av det beste jeg vet. Jeg er nok litt bokgal.

 Og hva leser jeg helst? Det kan jeg nesten ikke svare på, da jeg stort sett er altetende innenfor skjønnlitteratur. Men leser dikt en gang i blant, og også dokumentar. Det jeg leser minst av er fantacy og biografier, men er heller ikke helt fri for disse. Leser mye nye bøker, men en klassiker i ny og ne må til. Det har vært mange krimbøker i det siste, og akkurat nå holder jeg på å lese de siste sidene i boka "Du er ondskap" av Roberto Constantini nå. Senere i dag blir det ikke lesing, da vi (min datter og jeg) forbereder visning av hus. Men en ny bok ligger og venter, "Leserne i Broken Wheel anbefaler". Gleder meg til å begynne på den! 

Ha en flott bokdag!

3 kommentarer:

 1. Jeg er så enig! Hva skulle man gjort uten bøker? Det er så bra at det finnes en dag som setter fokus på alle de flotte bøkene som finnes! :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen! Er spent på hva du synes om Du er ondskap. Husker hovedpersonen hadde et håpløst kvinnesyn, men når han ble eldre beit det ham i halen :) Bok nummer to har vist kommet ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Legger inn omtale i morgen! Ikke helt min sjanger.

   Slett