fredag 29. august 2014

Tenke - planlegge - utføre.......

Jeg har takket ja til å være med å stille ut bilder i regi av Oppdal kunstforening i kulturhuset i oktober. Og det som er spennende og spesielt er at vi er fem søstre som skal stille ut sammen!  Tre av oss skal stille ut bilder,( akryl, akvarell, pastell), en skal stille ut fotografier og den femte stiller ut skulpturer. Nå prøver jeg å samle meg slik at jeg kan få malt noen nye bilder. Skal ha med noe av det jeg har på veggen eller i stabler i kjelleren, men noe nytt må til. Her et par jeg har holdt på med nå, de er omtrent ferdige. (Alltid litt "finpuss" tilslutt, før jeg rammer inn.) Dette er akvarell, ellers har jeg malt mest akryl i det siste, gjerne med pastell i tillegg. Det er morsomt.

Mer om utstillinga senere.

 

6 kommentarer:

 1. Så fine de er, og så artig å få et slikt oppdrag. God helg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette blir spennende. Og mye arbeid før det er ferdig, men det er helt greit!. Ha en fin kveld!

   Slett
 2. Flotte bilde !
  Fantastisk at så mange i ei famile er utøvande kunstnarar.
  Dokke har sikkert hatt det kjekt gjennom barndom og ungdomstid med så mukje kreativitet.
  Fint at dei samlar dokke til utstilling.
  Hadde eg budd nærare skulle eg tatt ein tur til Oppdal.

  Lukke til med førebuingane !
  Klem drå Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Anne-Mari! Ja, det har vært mye kultur, ikke minst musikk, i familien min. Mange gode minner fra møter med ulike mennesker hjemme. Ha en fin helg!

   Slett
 3. Så spennende med utstilling :o) Og du verden for en kreativ familie, så trivelig. Lykke til i massevis med forberedelser og med utstillingen! Klem fra Nina

  SvarSlett