tirsdag 28. oktober 2014

Boken på vent. (61) Isabel Allende: Amandas gåte


Beathes invitasjon til  Boken på vent  setter fokus på bøker som vi bloggere skal lese. Dette kan være bøker som har blitt stående i bokhylla en god stund uten å ha blitt lest eller det kan være bøker som vi nettopp har oppdaget.
Min bok på vent i dag er "Amandas gåte" av Isabel Allende.

Amandas gåte

«…
forholdene mellom personene er beskrevet med like stor varme og klokskap som alltid i Allendes bøker. Og det er en fest å være til stede i familiesammenkomstene, som rommer store emosjoner og skarpe replikker.» Kristine Isaksen, VG

Dette utsagnet fra en kritiker er nok for meg - jeg gleder meg til en ny Allende-bok! Syns hun er en flott forfatter, og historiene hennes blir aldri kjedelige.
Allende har skrevet 18 romaner, og jeg har lest 7 av dem. Alle med stor glede. Denne boka har jeg lånt på biblioteket, så den må jeg nok lese snart. Den "smøg " seg bare inn mellom de andre som ligger og venter.

 

4 kommentarer:

 1. Det hender ofte at bøker smyger seg inn mellom de andre hos meg og. I dag var jeg innom på jobb og hentet Harland Cobens Seks år og Sarah Waters Renkesmed. Begge havner nok langt femme i køen. Allende har jeg ikke lest, så det burde jeg virkelig gjort noe med. Jeg setter Amandas gåte på leselisten :-) Ønsker deg en fin dag, Åslaug!

  SvarSlett
 2. Denne har jeg også på vent i hylla mi. Har vært Allendefan siden 80-tallet, men har falt litt av lasset i de senere bøkene hennes--

  SvarSlett
 3. Denne har jeg også på vent. Den har måtte vike for mitt intense lesing av norske forfattere. Allende skriver jo bra, så det er egentlig ikke noe å vente på :) Håper du ikke regner og blåser vekk der du er :)

  SvarSlett
 4. Har faktisk ikke lest noe av forfatteren før men jeg har denne liggende og håper det blir anledning til å lese den om ikke så lenge. Ha en fin ettermiddag :-)

  SvarSlett